🌿 Månedsmenu april 🌿 Forret: Grillet agurk, røget makrel, ørredrogn, urtecreme og sprød havre. Hovedret: Dansk kalveculotte, forårs frikassé, smørdampet grønne asparges og nye kartofler. (Nyhed) Vegetar: Gratineret dansk spidskål, løgpuré, røget mandler, syrnet fløde. Ost: 2 unika oste, æblekompot og hjemmelavet knækbrød. Dessert: Spongekage, gulerod, mascarponecreme og havtornsorbet. Velbekomme! 🍽️ #madværket #restaurantmadværket #randers #værket
Så er der ikke mange timer til vi slår dørene op til en fantastisk aften med #danmarksindsamlingen. Vi glæder os helt enormt og er utroligt stolte over at være en del af denne aften. Der er travlt i køkkenet 👨🏽🍳når man skal bespise små 600 mand af flere omgange😅 men vi nyder det. Kom ned og kig i foyeren ( der er gratis adgang) hvor der er fyldt op med mange deltager fra #denstorebagedyst og masser af kage🍰 i den gode sags tjeneste. Ellers kig med hjemme fra sofaen, det bliver et fantastisk show. Vi håber selvfølgelig at byen kan være med til at Randers kan sætte ny rekord🤞🏼men mindre kan bestemt også gøre det. Der er så mange fantastiske og kreative folk som allerede har bidraget i dagene op til👏🏼 Vi er klar er i? 🇩🇰
Så er den her! Madværket nytårsmenu ud af huset 2022🚀🥂 Lad os få fornøjelsen af at stå for jeres nytårsmenu🥳🍾 Nyd tiden med dine gæster og lad os stå for al forberedelsen af maden. Du skal blot varme og anrette. Der medfølger naturligvis udførlig manual, så det er lige til at gå til, selv uden køkkenerfaring👨🏻🍳 Intet minimumsantal. Mulighed for levering. Menuen kan bestilles på 2533 8900 eller kontakt@restaurant-madvaerket.dk
Ny menu: Nu nærmer den søde🍬 juletid🎄 sig og dermed også de klassiske juleretter. Disse har også fundet vej til vores menukort her i november og december, dog med et twist. Prøv f.eks vores færøske gravad vildlaks med rævesauce og syltet tyttebær, eller postej på gris, hasselnødder og urter med æble/løg kompot. Måske det mere er en variation af 🦆der trækker? Rosastegt bryst med sprød kugle af confiterede andelår, pastinakcreme, rødvinskogt rødkål, pommes fondant og madeirasauce. Hvad med en nyfortolkning af julens helt store klassiker ris a la mande. Vi har lavet en amarenakirsebærmousse med riskum, brændte mandler og tonkanød. Se hele det nye menukort på www.restaurant-madvaerket.dk hvor vores nytårsmenu🍾🥂🍽 også snart kommer online👌🏼
Så er der ny menu på Restaurant Madværket 🥂🍎🥣 Vi har bl.a lækker færøsk laks tilberedt Mi-cuit. Cremet jordskokkesuppe med kylling ballontine, så lækkert i denne blæsende💨 og regnvåde🌧 årstid. Bagt hvid fisk med variation af græskar🎃 og fiskefumé. Madværkets nyfortolkning af super klassikeren æblekage. For at se hele menuen tjek www.restaurant-madvaerket.dk hvor du også kan bestille bord. Vi glæder os til at byde jer indenfor i varmen. Dbh.