Torsdag-Lørdag 15-23
•••• DET SKER, bliver udgivet to gange om året, og er netop her i november, landet igen 😁 Magasinet viser det spændende program for sæsonen, nyheder, madoplevelser på Madværket, mulighed for leje af lokaler osv. Som noget nyt, har Værket opnået den anerkendte Green Key-miljømærkning, som gives til virksomheder der gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Alt hvad vi gør, har vi mål om at gøre endnu mere bæredygtigt. Med Green Key er vi kommet endnu et skridt på vejen 🙏🏼 Bæredygtighed er et højt prioriteret fokusområde for både Værket og Madværket - hvorfor vi i restauranten bruger råvarer i sæson, og har et simpelt menukort der skifter hver måned 🤚🏻 … DET SKER bliver trykt på papir fra bæredygtigt skovbrug i Sverige og Finland. Der plantes faktisk 2-3 gange flere nye træer end der fældes. Magasinet bliver trykt i Danmark, og bærer desuden Svane- og FSC mærket 🙏🏼
🎉 NYTÅRSMENU 2023 🎉 Bestil inden d. 1. dec, og få en gratis flaske champagne med! (Gælder ved bestilling af min. 4 kuverter) ✨ Snacks: (Tilkøb) Sprød crostini m. rygeostcreme, pancetta og syltede sennepskorn. Minitærte m. røget vildlaks, æble og urter. Rødvin- og soyamarineret svinemørbrad m. misomayo og sort sesam. ✨ Caviar snack - nok til 4 pers. (Tilkøb 400 kr.) Caviar m. sprøde kartofler, cremefraiche 50% og urter. ✨ Forret: Ovnbagt kulmule m. cremet hummersauce, syltet selleri og bagte tomater. ✨ Mellemret: (Tilkøb 80 kr.) Grillet jomfruhummer, variation af blomkål og asiatisk soyasauce. ✨ Hovedret: Oksemørbrad m. glaceret gulerod, braiseret løg, tærte med gammelknas og svampecreme. Hertil pommes hasselback, og rødvinsglace m. trøffel. ✨ Dessert: Madværkets B52. Mørk chokolademousse tilsmagt Kahlua. Lys chokolademousse tilsmagt Bailey’s. Hvid chokolademousse tilsmagt Grand Marnier. Citrussirup med nødder. 🎆 425 kr. pr. kuvert (Forret, hovedret, dessert) 🎇 500 kr. pr. kuvert (Snacks, forret, hovedret, dessert) Herudover kan man tilkøbe følgende: Vinmenu - 400 kr. Vinmenu Eksklusive - 800 kr. Levering i Randers - 50 kr. Direkte link til bestilling 👇🏼 og ellers kan du læse meget mere på vores hjemmeside, under “Nytår 2023” ✨ https://restaurantmadvaerket.superbexperience.com/reserve/guests
•••• Mød vores restauratør, Christian 👔 Christian har været i branchen siden han var 18 år. Han har 20 års erfaring fra forskellige kroer, hoteller og restauranter i det Østjyske. Christian er 38 år og nytilflytter til Randers, hvor han bor med sin kone Kathrine, Aksel på 3 år og Søs på 3 mdr 👨👩👧👦 Han er en kæmpe vinsamler, og har godt fyldt op i vinkælderen i privaten. Favoritterne er fuldmodne, frugtrige vine, fra Lodi i Californien, og Côtes du Rhône i Frankrig 🍇 Herudover samler han på vinylplader, har (rigtig) dårlig humor, og så elsker han håndbold 🤾♂️
Vi holder lukket i uge 42 ♥️ Vi ses igen i uge 43, hvor vi kører sidste weekend med oktober menuen 😊 God efterårsferie 🍁
•••• Vores vegetariske hovedret består i oktober måned af: 🥬 Kåldolme - ratatouille - piment sauce 🥬 Velbekomme! 🍂
•••• Glæd et familiemedlem, en god ven, en medarbejder eller en forretningsforbindelse med et gavekort til Madværket. Du giver en aften uden bekymringer, og forhåbentlig et dejligt minde ♥️
•••• Mød vores køkkenchef, Martin 👨🏼🍳 Martin elsker at lave enkelt mad, hvor smagen er i fokus - og så er han utroligt god til at smagssammensætte. Han har tidligere arbejdet på Le Sommelier og Madklubben i København, og været selvstændig. Martin bor til dagligt i Horsens med sin kone og to døtre. Han er en ægte outdoor type, og elsker en god fisketur. 🎣🎏 Vi er utroligt glade for at have Martin i vores team 🙏🏼
✨ Google anmeldelser ✨ Har du været inde og spise hos os, været til koncert, afholdt arrangement, event eller andet? Vi ville være SÅ taknemmelige, hvis du kunne have lyst til at gå ind og lave en anmeldelse af Madværket på Google 🙏🏼