Så er der nyt fra Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen
DEN GLEMTE KLASSIKER
Blodpølsen er desværre ikke så yndet en spise længere, men det har ellers været en sand delikatesse på de danske frokostborde, forbindelse med slagtning af grise. I et kar opsamlede man det blod, der rendte fra grisen, efter den blev stukket. Og heraf fremkom den lækreste delikatesse, nemlig blodpølse. Blodpølsen var faktisk ensbetydende med, at der netop var slagtet en gris på gården. Mange husmødre eller måske de børn, der skulle hjælpe til ved slagtningen, har rørt i karret med blodet, så det ikke koagulerede.
Den klassiske servering er tykke skiver blodpølse, der er stegt i smør på panden og anrettet sammen med sirup eller kanelsukker og æblemos.
Blodpølsen er desværre ikke så yndet en spise længere, men det har ellers været en sand delikatesse på de danske frokostborde, forbindelse med slagtning af grise. I et kar opsamlede man det blod, der rendte fra grisen, efter den blev stukket. Og heraf fremkom den lækreste delikatesse, nemlig blodpølse. Blodpølsen var faktisk ensbetydende med, at der netop var slagtet en gris på gården. Mange husmødre eller måske de børn, der skulle hjælpe til ved slagtningen, har rørt i karret med blodet, så det ikke koagulerede.
Den klassiske servering er tykke skiver blodpølse, der er stegt i smør på panden og anrettet sammen med sirup eller kanelsukker og æblemos.
Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen er kommerciel partner med VORES Randers og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.
Se mere om Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensens på deres hjemmeside.