Så er der nyt fra Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen
GAMMELDAWS KLASSIKER
En højtelsket, dansk klassiker – og en rigtig god, gammeldags husmandskost. Brunkål er karamelliseret kål typisk lavet af hvidkål. En fantastisk simreret, der tager tid at lave, og som både kan bruges som tilbehør til andre klassiske retter og som en selvstændig servering, hvor der sammen med kålen koges/braiseres noget svinekød, ofte i form af flæsk.
Brunkål stammer tilbage fra landbrugssamfundene, hvor dens lave udgifter og evne til at række til mange sultne munde gjorde det til en foretrukket ret. Desuden kunne husmoderen drage fordel af kålens langvarige holdbarhed gennem de strenge og kolde vintre.
Retten kan sagtens tilberedes uden kød – og dernæst fungere som alternativ til stuvet hvidkål som tilbehør til kogt flæsk, frikadeller eller medisterpølse.
Kig ind i butikken, hvis du har fået smag for brunkål – vi har nemlig gjort forarbejdet for dig.
En højtelsket, dansk klassiker – og en rigtig god, gammeldags husmandskost. Brunkål er karamelliseret kål typisk lavet af hvidkål. En fantastisk simreret, der tager tid at lave, og som både kan bruges som tilbehør til andre klassiske retter og som en selvstændig servering, hvor der sammen med kålen koges/braiseres noget svinekød, ofte i form af flæsk.
Brunkål stammer tilbage fra landbrugssamfundene, hvor dens lave udgifter og evne til at række til mange sultne munde gjorde det til en foretrukket ret. Desuden kunne husmoderen drage fordel af kålens langvarige holdbarhed gennem de strenge og kolde vintre.
Retten kan sagtens tilberedes uden kød – og dernæst fungere som alternativ til stuvet hvidkål som tilbehør til kogt flæsk, frikadeller eller medisterpølse.
Kig ind i butikken, hvis du har fået smag for brunkål – vi har nemlig gjort forarbejdet for dig.
Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen er kommerciel partner med VORES Randers og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.
Se mere om Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensens på deres hjemmeside.