Slagter Primby præsenterer argentinsk grillmetode for sommerens kulinariske oplevelser

dato

Så er der nyt fra Slagter Primby
En grilloplevelse med sydamerikansk sjæl

Ta’ din grilloplevelse næste niveau med den argentinske grillmetode, asado, hvor kødet tilberedes langsomt over åben ild og trækul, så det får den karakteristiske røgsmag, som kendetegner klassisk sydamerikansk asado.

De mest populære udskæringer er ribs, flanksteak og oksemørbrad – kun krydret med salt og serveret med den ikoniske chimichurri-sauce lavet på persille, hvidløg, eddike, olie og krydderier.

Prøv metoden som en Pepito steak med grillet black angus, sprød salat og hjemmelavet chimichurri – en bid, og du er i Buenos Aires.

Læs mere om Argentinas grilltraditioner i sommerens grillbrochure, hvor vi tager dig med på en kulinarisk verdensrejse.

Find grillbrochuren i butikken, hvor du kan se vores store udvalg af grillprodukter- og tilbehør https://slagterprimby.dk/butiksvarer/grillvarer/

Slagter Primby er kommerciel partner med VORES Randers og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.

Se mere om Slagter Primbys på deres hjemmeside.

åbningstider

Søndag og mandag: Lukket
Tirsdag - fredag: 08:30 - 17:30
Lørdag: 08:00 - 12:00

Seneste på facebook