Randers FC’s reservehold i sjældent nederlag

Randers FC spillede i går eftermiddag med et ungt hold, der tabte 0-1 til Viborg.

Randers FC plejer at have succes med reserveholdskampe, men led onsdag eftermiddag et nederlag – noget som sker sjældent. Randers FC tabte 0-1 på hjemmebane til Viborg FF.

Viborg FF, der står til at rykke op i Superligaen i den kommende sæson, kom til kampen med et godt hold og gav Randers FC en del problemer inden pausen. Viborg FF havde blandt andet en afslutning på stolpen og kom foran i sidste minut af første halvleg med en scoring fra Davit Skhirtladze.

Randers FC kom bedre med i anden halvleg, men desværre ikke nok til, at det blev til et mål. Det bedste forsøg var fra Tosin Kehinde, der med et frispark sendte bolden lige over trekantsammenføjningen.

Randers FC gav også den 22-årige højre back Henry Uzochokwu en chance for at vise sig frem på banen. Han skal muligvis også træne sammen med holdet i næste uge.

Henry Uzochokwu er på kontrakt i FC Midtjylland, men har de seneste par på været udlejet til Fredericia.

Kilde: Redaktion