Randers FC er nu klar til finalen

Randers FC er klar til pokalfinalen efter at have spillet 1-1 i den anden semifinale mod AGF. Det er tredje gang i klubbens historie, at de er i finalen.

Randers FC går videre mod pokalfinalen med et samlet resultat på 3-1 efter endt semifinale mod AGF.

Det var dog ikke en smertefri kamp for Randers FC, som ugen forinden sejrede med 2-0 i Aarhus. Klubben havde problemer i første halvleg, hvor de kom bagud midtvejs efter et hovedstødsmål fra angriber Patrick Mortensen.

AGF havde succes med at presse Randers FC gennem hele spillet og det var svært for klubben at spille sig ud af det. Det tegnede sig ellers godt de første ti minutter, hvor Tosin Kehinde havde en stor chance for målscoring og hvor Simon Piesinger lavede en hovedstøds scoring, men efterfølgende overtog AGF spillet og gjorde det svært for klubben. Det var kun et par forsvarsaktioner fra Erik Marxen, der forhindrede aarhusianerne i at komme foran.

Sønderjyske venter nu på Randers FC og bliver modstanderen i finalen. Sønderjyske slog overraskende FC Midtjylland i den anden semifinale.

Finalen falder 13. maj og spilles som traditionen tro på Kristi himmelfartsdag – i Aarhus.

Kilde: Redaktionen