Oust Mølleskolen nyeste skud på Fodboldlinjen

Foto: Randers kommune. Oust Mølleskolen
dato

Oust Mølleskolen er nyeste skud på stammen i skolernes samarbejde med Fodboldlinjen Randers. Hver mandag formiddag har Oust Mølleskolen fodboldtræning for de børn på skolen, som elsker at sparke til verdens bedste legetøj.

”Børnene lærer både snævre driblinger, hårde spark på mål og præcise indersideafleveringer. Men udover, at børnene selvfølgelig skal dygtiggøres på banen, er det også vigtigt at introducere dem for foreningslivet og de rammer og forventninger, man møder der,” siger skoleleder Charlotte Rosenberg Simonsen.

Charlotte Rosenberg Simonsen fortæller, at Oust Mølleskolen er så heldig at have signet med et par dygtige årsvikarer, som også er fodboldspillere. De to fodboldkyndige, Victor Sejer Lindstrøm og Sebastian Friis Jespersen, varetager træningen for de 16 drenge og piger, som hver mandag formiddag deltager i halvanden times træning på Helsted Fremads baner.

En elev sagde spontant i forbindelse med træningen: “Det fede ved fodboldskolen er, at man bliver megagod til fodbold, og vi har det sjovt - også selvom det regner”.

”En forælder kom glad ind og takkede os for initiativet med fodboldlinjen. Før havde hendes dreng, som går i 3.klasse, ikke lyst til at komme i skole. Nu står han glad op hver mandag morgen og iklæder sig fodboldtøjet og tager afsted,” fortæller Charlotte Rosenberg Simonsen.

Fodboldlinjen Randers er en breddelinje på folkeskolerne i Randers Kommune, hvor alle spillere er velkomne uanset fodboldmæssige kvaliteter.

Fodboldlinjen Randers er Nordens største. I skoleåret 2022/23 deltager ca. 2000 elever i Randers Kommune i en af fodboldlinjens aktiviteter. Fodboldlinjen Randers vandt i 2019 Danskernes Idrætspris.


https://www.randers.dk/nyheder/oust-moelleskolen-nyeste-skud-paa-fodboldlinjen/
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.