Opdag de autentiske danske frikadeller hos Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen

dato

Så er der nyt fra Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen
VORES LÆKRE DUNSER

De fleste danskere har elsket frikadeller lige siden barndommen. Opskrifter går i arv gennem generationer – og familiens frikadelleopskrift sidder nærmest på rygraden. De små, stegte kødboller er fulde af god smag og perfekte til både frokosten og i madpakken eller sammen med kogte kartofler, brun sovs og surt til aftensmaden.

Selvom frikadellen i dag anses for at være gennemgående dansk, har den sin oprindelse langt fra Danmarks grænser – og frikadellen som vi kender og elsker den, bliver først udbredt i Danmark omkring slutningen af 1800-tallet, hvor teknologien medførte en væsentlig opfindelse. Nemlig kødhakkeren. Tidligere var hakket kød kun forbeholdt de velhavende, og det krævede meget husarbejde for tjeneste- eller kokkepigen at hakke kødet på hakkebrættet. Med kødhakkeren blev retter med hakket kød mere udbredte – og farsmad blev hurtigt populært. Den danske frikadellekultur var født.

Hos os finder du altid vores hjemmestegte frikadeller – ligesom vi kan hjælpe dig med rørt fars, så du blot skal til panden og stege de lækre, små frikadeller.

Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen er kommerciel partner med VORES Randers og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.

Se mere om Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensens på deres hjemmeside.

Denne artikel er skrevet af System.

Seneste på facebook