Klinik L finder altid den bagvedliggende årsag til smerterne

Foto: Som heilpraktiker har Line redskaberne til at årsagsbehandle fremfor at fokusere på symptomerne .
Profilbillede

Et udbrud af rosacea, en datter med eksem og en trafikulykke blev Line Lochs indgang til en helt anden livsbane end først planlagt.
Nu kan hun slet ikke forestille sig andet, end at hun skal hjælpe andre mennesker til det gode liv resten af sin tilværelse.

Da 45-årige Line Loch, indehaver af Klinik L i Slyngborggade, for 20 år siden fik tvillinger, blev det startskuddet til den virksomhed, Line driver i dag.
Det vidste hun bare ikke dengang. Den ene tvilling viste sig nemlig at have eksem, som var svær at få bugt med, og Line var stor modstander af at smøre det lille barn ind i hormoncremer.

Så hun gav sig til at undersøge andre muligheder, og resten er historie, som man siger.

Line lagde ud med at studere til kosmetolog, så hun i det mindste havde en basisviden om, hvordan huden reagerer på forskellige ting.

”Dernæst begyndte jeg at dykke ned i vitaminers og mineralers betydning for vores helbred,” siger Line.

”Jeg fik lynhurtigt interesse for at se på det hele menneske, for symptombehandling er ikke vejen frem. Ret hurtigt blev jeg grebet af det alternative og gik i gang med at uddanne mig til akupunktør og smertebehandler.”

Heilpraktik gør den store forskel

Men hun stopper ikke her. Om ganske kort tid kan hun også tilføje heilpraktiker til sit CV, som hun er i fuld gang med at uddanne sig til.

Lige præcis heilpraktikken er Lines store force, fordi hun er stærkt tilhænger af at kigge på det hele menneske og ikke blot symptomerne.
En heilpraktiker kan kaldes de alternative behandleres svar på en praktiserende læge på grund af den omfattende uddannelse i anatomi, fysiologi, sygdomslære samt diverse undersøgelsesmetoder til at finde tegn på ubalancer i kroppen.


Foto: Privat // Line behandler en af sine patienter 

En heilpraktiker arbejder for eksempel med afretning af kroppens skævheder, homøopati, kostvejledning, urteterapi, irisanalyse og meget andet for at hjælpe klienterne med flere former for livsstilslidelser samt forebyggelse af sygdomme.

Hovedfokus for en heilpraktiker er at finde årsagerne til de symptomer og sygdomme, der er opstået – ikke blot at behandle dem enkeltstående. Hvem tænker på, at f.eks. en invaliderende hovedpine kan stamme fra kæbespændinger? Eller at en hælspore skyldes overbelastning eller ubalancer andre steder i kroppen?

”Et andet eksempel kunne f.eks. være eksem, som jeg har personlig erfaring med,” siger Line. ”Meget ofte kan et hudproblem skyldes en ubalance i mave-tarmsystemet, så derfor er det ikke logisk for en heilpraktiker blot at smøre huden med en creme, men vil samtidig give eksempelvis kostvejledning og naturmedicin til at give balance der, hvor den oprindelige årsag ligger.”

Fire spidskompetencer

Du vil virkelig få en forståelse for, hvordan heilpraktik er helt unik, hvis du prøver en af Lines behandlinger.

Hun er ikke bleg for at indrømme, at hun har nogle spidskompetencer, det bliver svært at hamle op med. ”Der er fire lidelser, jeg godt vil kalde mig selv ekspert i: Det er

· Hælsporer

· Allergi

· Rosacea

· Kroniske smerter

Her har jeg en behandlingsrate på 98% succesfuldt resultat, og i kraft af metoderne i heilpraktikken tager det mig under 20 minutter at finde årsagen. Der er ALTID noget bagvedliggende, og jeg finder det hver gang – det er jeg simpelthen uddannet til.”

Lines klienter får et helt nyt liv

Line har flere eksempler på, at nogle af hendes klienter er dybt forundrede over den effekt, hendes behandlinger har på deres udfordringer.
Flere af dem har været igennem alle mulige andre behandlinger i det etablerede system uden effekt, men efter ganske få behandlinger hos Line får de et helt nyt liv.

Specielt når det handler om smerter, hvor folk har nærmest ulideligt ondt et sted i kroppen, sker der små mirakler i lokalerne i Slyngborggade.

”Jeg ved, at jeg kan ændre folks liv,” siger hun og fortsætter:

”I det øjeblik, et menneske går ind ad døren til klinikken, ved jeg, at det aldrig vil være det samme menneske, der går ud af den igen.”


Foto: Privat // Line undersøger en patient med dunkende migræne og nakkespændinger 

For Line er der ingen tvivl om, at mange sygdomme og kropslige problemer ville kunne løses uden brug af almindelig medicin. Med den rette hjælp, og med den rette forståelse af sammenhængen mellem krop og psyke.

”Kroppen har en fantastisk evne til at helbrede sig selv,” siger Line. ”Jeg arbejder på at tilbyde en naturlig løsning til de psykiske og fysiske problemstillinger, vi møder gennem livet.
Enten som et supplement eller som alternativ til de gængse medicinske behandlinger”.

Der ligger flere fantastiske personlige historier på Lines hjemmeside, som du kan lære noget af.

Kurser og workshops

Efter at Line for nylig er flyttet ind i Slyngborggade 17, er der også plads og rum til at gøre noget mere ved de andre ting, hun brænder for.
Eller som hun selv siger - ”Nørder med”.

En stor drøm er ved at gå i opfyldelse, nemlig at afholde en masse informative kurser og workshops, så folk kan få indblik i de ting, de selv kan gøre i hverdagen for at gøre livet nemmere.
Hun udbyder kurser i kost, vitaminer og mineraler, - naturmedicin, - smertelindring, - problematiske hudtilstande og mange andre spændende ting.

Tag et kig på Klinik L’s meget informative og spændende hjemmeside for at se dem alle: https://klinikl.dk/ 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Klinik L // Line Loch