Hver dag er en hel ny buket hos Det Grønne Hjørne i Randers

Foto: Privat. Hos Det Grønne Hjørne er omtanken det vigtige fundament bag butikken.
Profilbillede
dato

Det Grønne Hjørne i Randers har netop åbnet en døgnbutik på Kristrupvej 60 ganske tæt på butikken på Valdemarsvej. Der kan du købe en blomsterbuket på alle tider af døgnet. Og det tilbud er folk i Randers glade for.

Trine Christensen, der driver begge butikker fortæller, at det er enkelt at benytte døgntilbuddet. Man ringer til butikkens telefonnummer, som står på døren, og så henter man sin buket og betaler med mobilepay.

Hun fortæller også, at butikken eksisterer, fordi folks krav til at kunne handle stille og roligt har ændret sig.

Folk ønsker på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet at have muligheden for at overraske en, de holder af, med blomster, vin eller chokolade.

Og bag butikken Det Grønne Hjørne er fundamentet bag hele foretagendet netop omtanke. Trine Christensen har siden 2007 været blomsterhandler og dekoratør og overtog i 2011 butikken Det Grønne Hjørne.

Hun har en trofast kundeportefølje af folk, der bestiller buketter til både bryllupper og begravelser og er glad for sit arbejde, fordi hun ser, hvor stor en betydning det faktisk har for giveren at forære nogen en smuk buket.

"Vi tilbyder desuden alt inden for begravelsesbinderi. Og her er blomster ikke bare blomster. De kan tit sige meget og mere, end det vi lige kan udtrykke med ord," fortæller Trine Christensen og uddyber:

"Vi er gode til at spørge ind til folks ønsker, når de bestiller til begravelse."

"Så ja, kistepynten får vel en lidt større betydning, end man bare lige tror."

"Og nogle tænker ud af boksen og har ønsker til, hvordan en kistepynt skal være. Vi har f.eks. lavet en kistepynt med strikkepinde og garn i til en begravelse, hvor vedkommende, der blev begravet, altid sad med sit strikketøj."

"Og jeg tror, det med at give plads til, hvad kunden ønsker, er det vigtigste."


Foto: Privat // Hos Det Grønne Hjørne findes alt i blomster og planter samt vin og chokolade til alle livets vigtige øjeblikke. Her ses det fantastiske farvespil i en af butikkens buketter.

Trine Christensen uddyber, hvordan nogle af de vigtige øjeblikke i folks liv finder sted i hendes butik:

"Jeg ser jo f.eks. folk der lige er blevet bedsteforældre, og de bestiller ofte en buket, der har med forældre og barn at gøre. Det er rørende at se den glæde."

"Vi kan netop også gøre en forskel, når folk er i sorg, ved at lave det mere klassiske stykke blomsterarbejde. Og vi tager som sagt også imod kundernes egne kreative tanker til bårebuketten."

"Det handler om at være god til at læse folks behov."

Det, med at have fornemmelse for kunderne og arbejde ud fra hverdagsspontane situationer, stortrives indehaveren af Det Grønne Hjørne med:

"Mit arbejde er hver dag uforudsigeligt, og det kan jeg godt lide. Man ved aldrig, hvornår folk har behov for netop at sige det med blomster. Og som blomsterhandler er ikke to dage ens."

"Hver dag er en hel ny buket," slutter Trine Christensen af.

Butikken på Kristrupvej har døgnåbent. I nedenstående link finder du åbningstiderne for butikken i Valdemarsgade 2, 8960 Randers. 

Se mere her. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Trine Christensen // Det Grønne Hjørne