Hos REMA 1000 Lucernevej kan du handle lokalt, hjemmefra

Foto: Rema 1000 Lucernevej . Rema 1000 Lucernevej
Profilbillede

Med tjenesten Vigo kan du nemt og hurtigt handle hos REMA 1000 Lucernevej uden fysisk at skulle bevæge dig ned i butikken. 

REMA 1000 med Vigo er en app og web platform, hvor kunder handler og leverer dagligvarer for hinanden i de over 350 lokale REMA 1000 butikker landet over – inklusive REMA 1000 på Lucernevej.

REMA 1000 med Vigo blev lanceret i vinteren 2016 og fungerer således, at enhver kunde kan bestille varer, som en anden kunde i nærheden handler i den lokale butik og derefter leverer til døren. 

Vigo skiller sig ud fra mængden

REMA 1000 med Vigo skiller sig først og fremmest ud ved, at der ikke er noget krav til minimumskøb. Lignende tjenester kan kun bruges, hvis man køber ind for flere hundrede kroner. Derudover har REMA 1000 med Vigo meget hurtig levering - typisk på få timer.

Derudover får kunder, der handler hos REMA 1000 med Vigo leveret friske varer til discountpris fra deres lokale REMA 1000 butik. For lokale nær Lucernevej betyder det, at de får handlet og leveret varer fra REMA 1000 på Lucernevej. 

Det betyder, at varerne handles lokalt, men også at de kan leveres langt hurtigere og mere miljøvenligt end de traditionelle onlinesupermarkeder, der typisk bruger centrallagre, hvor varerne derfor skal transporteres over meget lange afstande. Med REMA 1000 med Vigo leveres ca. 80% af indkøbsopgaverne hjem til kunden via cykel eller til fods. Så miljøaftrykket er minimalt. 

Og så er der den helt åbenlyse pointe - at dem, der handler varerne, indkøberne, selv er kunder, der har valgt at hjælpe andre kunder i lokalområdet, for eksempel fordi de bare elsker at handle ind i REMA 1000, gerne vil have lidt motion eller møde andre mennesker.

Vigo er en fordel for mange

Onlinehandel kan skabe butiksdød lokalt, fordi man som kunde handler på en pæn hjemmeside, men i virkeligheden handler fra et centralt lager, som ligger langt væk fra, hvor man bor. Men på REMA 1000 med Vigo handler kunderne rent faktisk lokalt, da varerne bliver købt i en REMA 1000 butik tæt på. 

Derudover giver det en fleksibilitet for kunderne, at de selv kan handle ind, når de har lyst eller mulighed for det - og handle online, når de har brug for dette.
Også uden at de nødvendigvis skal købe ind for flere hundrede kroner.
 

Ifølge tilfredshedsmålingerne er der ingen tvivl om, at kunderne elsker REMA 1000 med Vigo - både dem der handler og dem, der handler ind for andre. 

Kunderne finder god mening og stor glæde ved tjenesten. Den skaber relationer mellem kunderne, og de, som handler ind via Vigo, er glade for at de kan støtte deres lokale REMA 1000 – heriblandt også REMA 1000 Lucernevej. 

Næste gang du skal handle, prøv da Vigo-tjenesten fra REMA 1000 Lucernevej.
Det er gratis første gang, og koster derefter blot 19 kroner for en enkelt pose med varer og 29 kroner for to. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen