Så er der nyt fra Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen
MORMORMAD PÅ JULEBORD!
Mørbrad af gris er et lækkert og mørt stykke kød, der kan bruges til mange gode middagsretter. Skal der en lun ret på julefrokostordet, så er mørbrad a la creme bestemt et rigtig godt bud. Klassisk, dansk mormormad er altid et sten sikkert hit!
Mørbrad a la creme er en fantastisk ret, der består af simrede mørbradbøffer af gris, løg, champignon, fløde og bacon. En kombination der næsten ikke kan blive bedre. Traditionelt serveres frokostudgaven af mørbrad a la creme med et stykke rugbrød, men du kan også springe brødet over, hvis der er flere retter, der frister smagsløgene på julebordet.
Mørbrad af gris er et lækkert og mørt stykke kød, der kan bruges til mange gode middagsretter. Skal der en lun ret på julefrokostordet, så er mørbrad a la creme bestemt et rigtig godt bud. Klassisk, dansk mormormad er altid et sten sikkert hit!
Mørbrad a la creme er en fantastisk ret, der består af simrede mørbradbøffer af gris, løg, champignon, fløde og bacon. En kombination der næsten ikke kan blive bedre. Traditionelt serveres frokostudgaven af mørbrad a la creme med et stykke rugbrød, men du kan også springe brødet over, hvis der er flere retter, der frister smagsløgene på julebordet.
Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen er kommerciel partner med VORES Randers og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.
Se mere om Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensens på deres hjemmeside.