Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen hylder Danmarks nationalpålæg: leverpostej til julebordet

dato

Så er der nyt fra Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen
DK’S NATIONALPÅLÆG

Leverpostejen er nærmest at betegne som en slags nationalpålæg. Vi danskere elsker at spise leverpostej året rundt – og selvfølgelig er der ingen julefrokost uden den lune leverpostej med sprødstegt bacon og champignon.

Den 20. oktober 1847 blev den første danske leverpostej solgt i en kælderbutik i København – fremstillet af charcuterihandler Francois Louis Beauvais. Den var rørt af spæk og hakket lever, som man på det tidspunkt betragtede som et affaldsprodukt – og så var den tilsat franske trøfler. Den blev en succes. Leverpostejen var kommet til landet, og på det tidspunkt havde man ingen anelse om, at den hermed var kommet for at blive.

Hos os bliver der naturligvis kræset om leverpostejen, for vi ved godt, at leverpostejen skal smage, som den altid har gjort. Opskrifter er forskellige, og derfor kan der sagtens være nuancer af smagsforskelle fra vores butik til en anden. Men ét er helt sikkert. Vi bruger kun de bedste og de mest friske råvarer – det giver nemlig dig den bedste smagsoplevelse.

Hos os har vi hjemmelavet leverpostej på lager. Så kom forbi og sikre dig leverpostejen til julebordet.

Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen er kommerciel partner med VORES Randers og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.

Se mere om Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensens på deres hjemmeside.

åbningstider

Mandag: 07.00-17.30
Tirsdag: 07.00-17.30
Onsdag: 07.00-17.30
Torsdag: 07.00-17.30
Fredag: 07.00-18.00
Lørdag: 07.00-13.00
Søndag: LUKKET

Seneste på facebook