Så er der nyt fra Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen
JULERESTER
En rigtig god julekalender har en ekstra låge – og derfor skal du selvfølgelig ikke snydes.
Juleaften er (forhåbentlig) godt overstået – og nu venter nogle hyggelige juledage. Måske skal familien til julefrokost, eller måske venter der nogle skønne dage hjemme med den nærmeste familie.
Hvis du har rester tilbage fra juleaften, så giv dem nyt liv. Du kan bruge rester af flæskestegen til flæskestegsburgere. Er det en kamsteg skal du være meget forsigtigt, hvis den varmes igen. Den bliver hurtigt tør – så anvend den hellere kold. Ribbenstegen smager ligeledes fantastisk kold på et stykke rugbrød. Men den kan også sagtens varmes igen, og vil dernæst være uimodståelig i ribdogs. Rester af andestegen pilles af benene og varmes på panden i lidt andefedt. Derefter er det oplagt at lave burgere med pulled and eller brug kødet som topping på en sprød salat.
En rigtig god julekalender har en ekstra låge – og derfor skal du selvfølgelig ikke snydes.
Juleaften er (forhåbentlig) godt overstået – og nu venter nogle hyggelige juledage. Måske skal familien til julefrokost, eller måske venter der nogle skønne dage hjemme med den nærmeste familie.
Hvis du har rester tilbage fra juleaften, så giv dem nyt liv. Du kan bruge rester af flæskestegen til flæskestegsburgere. Er det en kamsteg skal du være meget forsigtigt, hvis den varmes igen. Den bliver hurtigt tør – så anvend den hellere kold. Ribbenstegen smager ligeledes fantastisk kold på et stykke rugbrød. Men den kan også sagtens varmes igen, og vil dernæst være uimodståelig i ribdogs. Rester af andestegen pilles af benene og varmes på panden i lidt andefedt. Derefter er det oplagt at lave burgere med pulled and eller brug kødet som topping på en sprød salat.
Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen er kommerciel partner med VORES Randers og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.
Se mere om Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensens på deres hjemmeside.