Så er der nyt fra Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen
FOR ALLE OS DER ELSKER BACON
Bacon behøver ikke den store introduktion. Vi ved alle sammen, at bacon er fuldstændig fantastisk – både som en lille finger-hapser men bestemt også et must til den lune leverpostej, æbleflæsk og hønsesalaten. Det fremstilles af en udskæring fra grisens bryst, og slagterens bacon har en intens smag af kød i perfekt harmoni med salt og røg.
Tilbage i 1600-tallet var saltning og røgning kendte teknikker til konservering, og derfor var bacon en almindelig ingrediens i bøndernes måltider. Siden hen blev dansk bacon meget populært – og vi forstår godt hvorfor. Når bacon bliver fremstillet på den gode, gammeldags metode, så smager det himmelsk. Hos os tilsættes der selvfølgelig ikke neutral marinade, og kødet pumpes ikke med vand. Det resulterer nemlig i et blødt og et mindre smagfuldt produkt. Vores ønske er netop at få vandet ud af brystflæsket gennem saltningen, så det kan opnå den helt rigtige konsistens og den autentiske smag.
Vi anbefaler, at bacon steges med tålmodighed ved middel varme for at opnå den ultimative smagsoplevelse med en skøn eftersmag, hvor umamismagen rigtig kommer frem. Tag dine baconretter til nye højder med ægte slagterbacon – du vil ikke blive skuffet!
Bacon behøver ikke den store introduktion. Vi ved alle sammen, at bacon er fuldstændig fantastisk – både som en lille finger-hapser men bestemt også et must til den lune leverpostej, æbleflæsk og hønsesalaten. Det fremstilles af en udskæring fra grisens bryst, og slagterens bacon har en intens smag af kød i perfekt harmoni med salt og røg.
Tilbage i 1600-tallet var saltning og røgning kendte teknikker til konservering, og derfor var bacon en almindelig ingrediens i bøndernes måltider. Siden hen blev dansk bacon meget populært – og vi forstår godt hvorfor. Når bacon bliver fremstillet på den gode, gammeldags metode, så smager det himmelsk. Hos os tilsættes der selvfølgelig ikke neutral marinade, og kødet pumpes ikke med vand. Det resulterer nemlig i et blødt og et mindre smagfuldt produkt. Vores ønske er netop at få vandet ud af brystflæsket gennem saltningen, så det kan opnå den helt rigtige konsistens og den autentiske smag.
Vi anbefaler, at bacon steges med tålmodighed ved middel varme for at opnå den ultimative smagsoplevelse med en skøn eftersmag, hvor umamismagen rigtig kommer frem. Tag dine baconretter til nye højder med ægte slagterbacon – du vil ikke blive skuffet!
Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensen er kommerciel partner med VORES Randers og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.
Se mere om Frederiksberg Kødforsyning v/Christian Rytter Sørensens på deres hjemmeside.