Vestervangsskolen besøgte Christiansborg

Profilbillede
Anja Nielsen

Eleverne i 9. kl. fra Vestervangsskolen besøgte uge 36 Christiansborg. De videbegærlige unge mennesker fik sig både én på opleveren samt svar på mange politiske spørgsmål. De fik rundvisning af socialdemokratiets Malte Larsen, der til dagligt bor i Randers. Mon der blandt de unge mennesker bliver kommende politikere med mod på Randers politik?

Skoleudflugter er en del af folkeskolens måde at socialisere og uddanne de unge mennesker på, og der kan være kommunale guldkorn at hente ved at hente i fremtiden ved at lade de unge snuse til politik.

For eleverne i 9. klasse på Vestervangsskolen blev det onsdag d. 8. september en interessant skoleudflugt – turen gik nemlig til Christiansborg.

Dansk politiks hovedsæde fik således besøg af en stor gruppe særdeles spørgelystne elever. Her var der masser af politiske spørgsmål, men også stor nysgerrighed på, hvorvidt Statsminister Mette Frederiksen var på Borgen netop denne dag.

Politik påvirker os alle

Det var bl.a. socialdemokratisk folketingsmedlem Malte Larsen, der til dagligt bor i Randers, der havde fornøjelsen af de videbegærlige unge mennesker. 

Malte Larsen pointerer bl.a. i opslag på Facebook Randers, at det arbejde politikere varetager på Christiansborg har indflydelse på alle – også randrusianere og skoleelever i Randers Kommune.

Hvem ved, om dette besøg på Christiansborg har været med til at give disse randrusianske folkeskoleelever mod på mere politik senere i livet – politik, der kan blive til gavn for Randers Kommune?

Kilde: Redaktionen