Thiele i Randers Storcenter lader dig se mere præcist

Personalet ved Thiele Randers Storcenter
Profilbillede
dato

THIELE i Randers Storcenter vil imponere dig med deres præcise biometriske flerstyrke brilleglas fra Rodenstock.

Hvis du kræver de højeste standarder for dine flerstyrke brilleglas, behøver du ikke at gå på kompromis hos THIELE i Randers Storcenter.

Som ekspert i biometrisk syn, ved Anne Krogh fra THIELE i Randers Storcenter præcis, hvad der inspirerer deres kunder: Et syn uden kompromisser.

“Hvis du vil have fremragende kvalitet, er der ingen brilleglas der kan slå B.I.G. EXACT™ - som er præcise, biometriske flerstyrke brilleglas fra Rodenstock. For som navnet antyder, er de lavet præcis til dine øjne.”


                                Foto: Rodenstock

Hvad er hemmeligheden bag denne utrolige præcision?
Mens konventionelle flerstyrke brilleglas beregnes i henhold til en reduceret standard øjenmodel, er THIELE i Randers Storcenter i stand til at opnå betydeligt mere med B.I.G. EXACT™:
Vores DNEye® Scanner fra Rodenstock indfanger tusindvis af datapunkter fra hvert øje, som overføres direkte til produktionen af brilleglasset. 
Brilleglassene er beregnet til at matche hvert enkelt øje helt ned på mikrometerniveau. En præcis, biometrisk øjenmodel.  

Bærere af præcise biometriske flerstyrke brilleglas, er ligesom Anne Krogh meget glade, og hun hører flere sige:

“Mine biometriske flerstyrke brilleglas gør mit syn skarpere end nogensinde før, uanset hvor jeg ser - alle bør prøve dem!”

Hele personalet hos THIELE i Randers Storcenter er begejstrede!:

“For os, er den biometriske præcision B.I.G. EXACT™ tilbyder særdeles fantastisk - det er de bedste flerstyrke brilleglas vi har arbejdet med i butikken,” siger Anne Krogh og tilføjer: “Det er de mest biometrisk præcise brilleglas fra Rodenstock.”

Hvis du ønsker at opleve den unikke kvalitet af B.I.G. EXACT™ med dine egne øjne, så kan du let booke en biometrisk 3D-øjenmåling med efterfølgende ekspertrådgivning hos THIELE i Randers Storcenter.

Herudover kan du følge med i butikkens tilbud på deres Facebookside lige her - eller besøge dem i Randers Storcenter.


                                    Foto: Rodenstock

Kilde: Thiele Randers Storcenter