Specialbørnehave får ”stjernebeløb”

Kilde: Folkemusikgruppen Kaj & Stjernerne
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Det bliver Specialbørnehaven Lucernevej i Randers, der får glæde af folkemusikgruppen Kaj & Stjernernes årlige julegave. Gruppen fungerer som en forening og tager ikke honorar for at optræde. Til gengæld modtager de gerne et økonomisk tilskud for at rykke ud, og når året er omme, uddeles overskuddet til formål, som gavner børn og unge.

Den daglige leder i specialbørnehaven, Trine Johansen, har ønsket sig et bord og bænkesæt, og det bliver så købt ind af Kaj & Stjernerne, der lige nu undlader at rykke ud for at overrække gaven. Det vil ske i januar, og specialbørnehaven glæder sig.

På billedet: Kaj (til højre) og Stjernerne læsser i januar årets gave på traileren og leverer den til Specialbørnehaven Lucernevej

”Det er altid en glad begivenhed for os, når vi uddeler årets overskud”, siger Kaj Pedersen fra Kaj & Stjernerne. ”Man kunne tro, at 2020 havde været et stille år, hvor der ikke var ret mange, som kunne give os tilskud. Men vi har været så heldige, at ELRO Fonden midt i den hårde tid engagerede os til at underholde på otte plejehjem i Elros gamle forsyningsområde. Udendørs og på afstand selvfølgelig. Det gav penge i kassen, og der er nok til, at vi kan honorere specialbørnehavens ønske”.

Der er 25 børn i alderen 0 til 6 år på Lucernevej. Det er alle børn med en betydelig og varigt nedsat funktionsevne og/eller børn med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Sidste år gik Kaj & Stjernernes beløb til Selvhjælp Randers, og tidligere har folkemusikgruppen støttet bl.a. hospitalsklovnen Lulu, tvangsanbragte børn og børneafdelingen ved Regionshospitalet i Randers, ligesom der er givet gaver til dårligt stillede børn.

Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler