Seneste regnskab fra TANDLÆGE SØREN ZEDLITZ MIKKELSEN ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

TANDLÆGE SØREN ZEDLITZ MIKKELSEN ApS i Randers C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 543.971 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGE SØREN ZEDLITZ MIKKELSEN ApS en bruttofortjeneste på 2,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BQ ApS i Randers C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 5,2 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


REEHOLM OG BREDAHL A/S i Randers C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 377.741 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde REEHOLM OG BREDAHL A/S en bruttofortjeneste på 7,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


EDC DANEBO RANDERS ApS i Randers C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,5 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EDC DANEBO RANDERS ApS en bruttofortjeneste på 2,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MALERFIRMAET BONDE ApS i Randers C kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,4 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MALERFIRMAET BONDE ApS en bruttofortjeneste på 2,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler