Regionshospitalet Randers går for verdens sårbare børn

Foto: Helle Brandstrup Larsen. Disse fire bioanalytikere er alle med til at tælle skridt i den gode sags tjeneste.
Profilbillede

I denne uge samler Regionshospitalet Randers ind til Danmarks Indsamling ved at tælle skridt. Lokal sponsor donerer 1 krone pr. kilometer som hospitalets medarbejdere går.

På Regionshospitalet Randers går personalet hver dag rigtigt mange skridt i patienternes tjeneste. Faktisk bliver det til flere tusinde skridt om ugen, hvis man laver en samlet opgørelse. Og i uge 4 kommer skridtene til at være endnu mere værdifulde.

I forbindelse med Danmarks Indsamling 2023 samler hospitalets ansatte nemlig ind ved at tælle skridt i denne uge. Herefter gøres det samlede antal skridt op, og Djurslands Bank står klar med 1 krone pr. kilometer, der er blevet gået i løbet af ugen.

"Det er fantastisk, at noget af det, vi alligevel gør meget hver dag, tæller ekstra i denne uge, så vi sammen er med til at støtte nogle af verdens mest sårbare og fattige børn," siger Karen Rasmussen, der sidder i bestyrelsen i hospitalets personaleforening.

Randers er i år værtsby for Danmarks Indsamling, der i år samler ind for at hjælpe verdens sårbare børn. Derfor var det også helt oplagt for Djurslands Bank at være sponsor for Regionshospitalet Randers' indsamling.

"Det er helt i tråd med Djurslands Banks værdier at støtte op om et lokalt initiativ som dette. At vi som lokalt pengeinstitut i Randers kan hjælpe medarbejderne på en af byens helt store arbejdspladser med at samle penge ind til Danmarks Indsamling, kunne vi ikke sige nej til," siger områdedirektør Peter Møller.

Danmarks Indsamling 2023 sendes live på DR1 fra Musik- og Teaterhuset Værket den 4. februar. I ugerne op til tv-showet foregår der en langt række indsamlingsaktiviteter, der løbende offentliggøres på www.randers.dk/danmarksindsamling.

Kilde: Randers Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.