RANDERS ILDSJÆL: Jacob Jørgensen viser byen frem!

Jacob har oprettet en Facebookgruppe for borgerne i Randers, hvor han med stor gejst viser byens butikker frem.
Profilbillede
dato

Jacob Jørgensen er stifter af Facebookgruppen "Facebook Randers Midtby/Kommune", fordi han mente, at der manglede fokus på midtbyens liv og butikker - og det kan man roligt sige, at han har skabt.

"Jeg går ind i butikkerne eller restauranterne og tager billeder og optager video for at vise, hvad de indeholder. Jeg køber også noget i dem til tider og fremviser det med enten billeder eller video, når jeg kommer hjem," sådan lyder det fra den 43-årige ildsjæl, når han fortæller om hans måde at sætte liv i byen.

Dette arbejde udfører han, så folk kan se, hvad byen rummer, og så butikkerne kan få nye kunder, da nogle folk måske ikke havde besøgt butikken, hvis Jacob ikke havde vist den frem.

Facebookgruppen "Facebook Randers Midtby/Kommune" han har skabt, bliver brugt i stor stil af sine 8800 medlemmer. Her bliver der delt begivenheder heriblandt koncerter, loppemarkeder og clairvoyanceaften, hvor man (måske) kan få kontakt til de afdøde. Der bliver stillet spørgsmål af alle karaktere, og restauranter, butikker og foreninger har mulighed for at reklamere for sig selv for at tiltrække kunder.

For Jacob er en ildsjæl en som ham, der brænder for noget, som han gør for Randers.

Jacob og Randers

For Jacob betyder Randers alt. Her er han født og opvokset, og byen gør ham glad. Hvis han skulle anbefale noget at lave i Randers, så skal man gå en tur i Randers midtby og nyde naturen nede ved Gudenåen. Af mangler så mener han, at byen godt kunne bruge et spillested, der kunne tiltrække større musikoplevelser og bands.

Jacob beskriver Randers med ordene "rummelig, hjertelig og smuk".



Kilde: Redaktionen