Randers Cheerleaders: Spring Cup, pokaler og flyvende piger

Spiders Attack er klar til at starte deres råb (Foto: Privat)

Af: Christina Madsen

Så har Randers Cheerleaders været til den første konkurrence i 2023, Spring Cup i Hillerød, og sikke en weekend det blev til i Nordsjælland. 5 hold stillede Randers Cheerleaders op med.

Pigerne og alle deres fans viste allerede lørdag hvad et jysk brøl var i en Sjællandsk Arena, Ingen i Hillerød var i tvivl om hvilket fan område der tilhørte de jyske piger. Her stod stolte forældre, søskende, bedsteforældre og venner med bannere, trommer og klappere mens der blev råbt på fulde hals... "Lets go Randers, lets go!"

Lørdag var nærmest heppekorets opvarmning i forhold til søndagen, hvor det hele fik et par ekstra decibel i styrke. Ikke engang konferenciér med sin mikrofon kunne overdøve de tilrejsende fans i deres jubel -  Kun en døv i Royal Stage ville ikke opdage at de randrusianske piger og deres fans var ankommet.


Scorpions Strik udfører deres rutine (Foto: Privat)

Var der noget pigerne havde øvet en ekstra gang så var det deres råb når de gik på gulvet, Og råbe det kunne de i et halv minut for fuld styrke. Bagefter blev skilte og farvestrålende pompoms udskiftet med højt musik og action. Tiden var nu til at pigerne udførte deres rutiner, halsbrækkende stunts og høje kast med smil på læben.

En rutine er 2 minutter og 15 sekunder med fuld fart, hvor pigerne kaster deres flyers 4-5 meter op i luften - Det kræver en sej og udholdende pige at være til en cheerleader konkurrence. Tilliden til hinanden på holdene er stor og dette ses på pigernes udførsel at diverse kast, pyramider mm., men endnu større er glæden at se hvordan der er takt og tone så alle hepper på alle under en konkurrence.  

Det var en flok trætte og glade piger der sammen med deres trænere vendte næsen hjem mod Randers med følgende Spring Cup 2023 resultater:

- Spiders Attack, Peewee Level 3 – Fik en flot 9. plads
- Scorpions Glow, Junior Level 3 – Fik en flot 7. plads
- Scorpions Strike, Junior All Girl Elite – Fik en flot 3. plads
- Scorpions Incredible, Junior All Girl Elite Group Stunt – Fik en flot 4. plads
- Cobras Hissle, Senior All Girl Premier Group Stunt – Fik en flot 1. plads + HIT ZERO

Nu er de højt kastende pigerne sammen med deres seje trænere begyndt at træne hårdt til DM som finder sted den 27. Maj i Frederikshavn. Så er du i Arena Randers en tirsdag, onsdag eller torsdag og høre mange høje råb mixet med et glad grin og skøn musik så det byens Cheerleaders som træner.

Kilde: Randers Cheerleaders // Christina Stormly Madsen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.