Opstart af svømmehold

Profilbillede
Anja Nielsen

I Randers kan du nu glæde dig til opstart af svømmehold hos Swim Team Neptun. En nyrenoveret svømmeskole samt et fagligt opdateret team af instruktører står klar til at tage imod store som små til efterårets svømmeundervisning. Og klubben frister med langt mere end svømning med et medlemskab med fællesskab og fokus på tryghed.

Klubben startede i 2014 og har sidenhen formået at holde fast i visionen om, at dette er en klub for vandglæde, for tryghed og ikke mindst for et fantastisk fællesskab. Her er plads til nybegynderen, den trænede og de, der går efter medaljerne.

”Hos os bliver drømme til virkelighed,” - sådan lyder det på Swim Team Neptuns hjemmeside

Engagerede og ikke mindst fagligt kompetente instruktører og trænere står nu her til efteråret klar til at tage imod unge som ældre. Svømmeskolen har igennem den seneste tid fået den helt store make-over. Her er der både plads til elitesvømmere og vandplask for børn. Målet er at hjælpe alle med lyst til det våde element.

Vandglæde i klubben for livet

Klubben favner bredt og har, med sine lidt over fem år på bagen, da også sørget for at give sit bidrag til den gode stemning. Der er nemlig fokus på fællesskab.

Klubben byder alle, voksne som børn, professionelle som nybegyndere, velkomne. Et stort team af frivillige er bl.a. med til at holde liv i ”Klubben for livet”, som mottoet lyder hos den engagerede klub med fokus på vandglæde og tryghed.

Der er åben for tilmelding allerede nu, hvor efterårets svømmehold nu planlægges. 

Tilmelding kan ske lige her.

Sted: Søborgvej 12, DK-8930 Randers NØ

Kilde: Redaktionen