Ny skoleleder ansat på Kristrup skole

Foto: Randers Kommune. Randers Kommune har netop ansat Nicolaj Boie som ny skoleleder på Kristrup Skole.
dato

Randers Kommune har netop ansat Nicolaj Boie som ny skoleleder på Kristrup Skole. Nicolaj Boie, der tiltræder stillingen den 1. august 2024, kommer fra en stilling som pædagogisk leder på Langagerskolen i Viby J.

Med sine 45 år og en omfattende baggrund inden for skoleverdenen, bringer han en bred ledererfaring med sig.

Nicolaj Boie er uddannet lærer og har 18 års erfaring i forskellige roller, herunder lærer, afdelingsleder, viceskoleleder og pædagogisk leder. Han har også en diplomuddannelse i offentlig ledelse fra 2019 og er i gang med en masteruddannelse i offentlig ledelse ved Syddansk Universitet.

Hans erfaring har ofte været i spil i arbejdet med skoleudvikling, hvor han fokuserer på at skabe trygge og inkluderende rammer for elever, forældre, medarbejdere og skolebestyrelse.

"Jeg har haft en rigtig god mavefornemmelse lige fra første gang, jeg besøgte skolen. Jeg ser frem til at tage del i arbejdet med at lave god skole for alle," udtaler Nicolaj Boie.

Lisbeth Schmidt Andersen, viceskolechef i Randers Kommune, udtrykker stor glæde over ansættelsen: "Nicolaj har en bred erfaring inden for skoleverdenen og brænder for folkeskolen. Han har børneperspektivet med i mange af sine overvejelser og et godt blik for det tværfaglige samarbejde."

Privat bor Nicolaj Boie i Århus N med sin kone og tre børn. I fritiden nyder han kvalitetstid med familien og er aktiv med crossfit.


https://www.randers.dk/nyheder/ny-skoleleder-ansat-paa-kristrup-skole/
Kilde: Randers Kommune