Ny komedieserie der foregår i Randers

Profilbillede

D. 5. december er der premiere på ny komedieserie kaldet Panik, der foregår i Randers.

Skrevet af komikeren Christian Fuhlendorff og med et væld af kendte navne bliver Randers i den grad synlig på landkortet. Du kan se serien gratis på YouTube.

Det er sundt at grine. Og det bliver der nu også al mulighed for, hvis du vælger at kigge med på helt ny komedieserie med Randers i baggrunden.

Det er ikke første gang, at en komedieserie har en bestemt by som omdrejningspunkt – her kan bl.a. nævnes ”Hvor fanden er Herning?” og ”GG Horsens”. 

Sidstnævnte serie er skrevet af Christian Fuhlendorff og instrueret af Morten Urup – præcis som med serien ”Panik”, der altså foregår i Randers.

Comedy med kendte personer

Du kan finde serien ganske gratis online, når den går i luften på YouTube d. 5. december. Og der er masser af stjernespækkede navne på programmet.

Sofie Lassen-Kahlke, Morten Münster, Hoffe, Torben Chris, Jonas Schmidt, Casper Harding og Victor Lander er at finde blandt seriens mange skuespillere. 

Instruktør Morten Urup bor til dagligt selv i Randers. Måske comedy serien Panik bliver din nye favorit med Randers som baggrund?

Se traileren lige her: https://www.youtube.com/watch?v=D66k_htT2E8 

Kilde: Redaktionen