Ny græsk specialbutik til Randers

Profilbillede

Savner du også duften af hvidløg eller måske smagen af tzatziki, olivenolie eller måske bare brødpinde med en masse lækre sydlandske krydderier på? Så kan du godt glæde dig. 

Bygningen på store voldgade nr. 3 i Randers ser umiddelbart ikke ud af meget lige nu, men om ikke så mange uger, vil Grækenland sætte sit præg på bybilledet. Her vil Teresa Mai nemlig åbne en ny specialbutik kaldet ‘Den Lille Græske’. 

Tør du begive dig indenfor butikkens rammer, vil du blandt andet kunne finde oliven, olivenolie, græsk honning, små oliventræer, krydderier og sæber. Efter både at have kørt lastbil men også arbejdet på fabrik samt i netto, trængte Teresa Mai nemlig til at der skulle ske noget nyt i hendes liv - noget hun slet ikke havde prøvet før. 

Man skal yde før man kan nyde

Selvom at teresa Mai og kæresten Jan til dagligt lægger rigtig mange arbejdstimer i at gøre lokalerne klar til den 16. oktober 2021, er det dog ikke uden udfordringer. Under den omfattende renovering af lokalerne, fandt de nemlig frem til at der var gemt strøm oppe under lofterne samt i væggene. 

Parret håber dog, på trods af lidt uheldige opdagelser, fortsat på at kunne fastholde datoen for åbningen den 16. oktober. 

Kilde: Redaktionen