Mulighed for gratis massage, akupunktur og healing

Profilbillede
dato

Hos Klinik og skole ABC, der er en sundheds- og wellnessklinik med både behandling, uddannelse og kurser, søges der med jævne mellemrum prøvepersoner. Her er det elever under uddannelse, der foretager massagen, akupunkturen eller healingen. En god mulighed for dig, der trænger til lidt dejlig helse for krop og sjæl – tilmed gratis eller med en lille egenbetaling.

Der er naturligvis ikke fri adgang, når du lyster, men følger du klinikkens Facebook side, så kan du her holde øje med, hvornår der er brug for prøvepersoner.

Klinik og skole ABC udbyder nemlig både uddannelse og kurser indenfor en række behandlingsformer indenfor sundhed. Her kan du finde kurser til behandlere, men også kurser til selvhjælp.

ABC står for (A) akupunktur/akupressur, (B) body – altså kroppen og (C) coaching.

Behandling i moderne faciliteter

Behandlinger udfører i moderne faciliteter i en ombygget skurvogn på hele 17m2. Her er der både plads til behandling og uddannelse. 

Forskellige behandlere udfører her bl.a. Body Gendai Reiki healing, akupressur, akupunktur, hotstone massage og meridian massage. 

Stedet tilbyder også coaching og uddannelsesforløb i at coache.

Gratis behandling eller lille egenbetaling

Elever under uddannelse ved klinikken udfører bl.a. nævnte behandlinger – her foregår det på prøvepersoner. Det kunne let være dig.

Skulle du have mod på at komme i kløerne på en af de mange elever, så hold øje med hjemmeside eller Facebook side. Her annonceres behovet løbende. 

Alle elever får grundig vejledning og kan afslutte med diplom som AcuBodyCoach. Som prøveperson er det gratis eller med en egenbetaling på 75 kr. at modtage behandling fra en person under uddannelse.

Kilde: Redaktionen