Mariette behandler årsagen og fjerner symptomerne

Profilbillede
dato

Mariette Brügger er akupunktør og hendes klinik i Randers er åben. Det er der en helt særlig grund til.

Mariette er nemlig sundhedsfaglig uddannet. Hun er uddannet sygeplejerske og har tilmed arbejdet som sælger i lægemiddelindustrien.

I 2012 flyttede hun og familien til Kina grundet sin mands erhverv, og her boede de i 4 år. Tiden i Kina fik for Mariettes vedkommende også en stor indflydelse på hendes eget erhverv; hun påbegyndte uddannelsen som akupunktør - og årsagen til dét var alene på grund af eget helbred. Hun fik problemer med sin hofte og smerterne tog til.

Flere af Mariettes danske venner i Kina anbefalede hende at finde en akupunktør - og lade sig behandle ved hjælp af nåle.

Gode råd var dyre og smerterne blev værre. Mariette besluttede at give akupunkturen en chance. Endda hos en behandler, som til hendes overraskelse var dygtig, for han fjernede faktisk smerterne i hendes hofte. Akupunktøren var tilmed blind.

5 behandlinger skulle der til. 5 gange med nåle hos den blinde akupunktør - så var Mariette godt på vej. Vejen skulle vise sig at lede hende til en ny uddannelse. Og en ny levevej, som hun i dag kan se sig selv blive gammel i.


“Jeg tog akupunktur-uddannelsen i Kina” fortæller Mariette med et smil og fortsætter “Jeg tog også uddannelsen herhjemme i Danmark - startede faktisk helt forfra - og brugte tilmed et ekstra år og fik et speciale med i uddannelsen, som omhandler behandling af kræftrelateret træthed. En bivirkning, som rigtig mange kræftpatienter desværre kan nikke genkendende til”

Vigtigst for Mariette - og som ligger til grund for alle behandlinger - er, at hun sammen med sine patienter får talt grundigt om livsstil, madvaner, symptomer og evt. sygdomme.

“Den fysiske og psykiske del hænger uløseligt sammen” understreger Mariette, og det er helt tydeligt, at hun giver sig god tid til at finde årsagen til sine patienters symptomer.

I denne Corona-tid, som vi jo alle er blevet en del af, oplever Mariette ikke kun fysiske symptomer på et nedsat helbred. “Vi er som samfund, familie og individ blevet udsat for en stor omvæltning og brud på mange vaner. Det udfordrer og stiller krav til menneskets psyke. Mange føler sig presset - om end mange har fået mere tid i hverdagen - mere tid derhjemme - men, jeg oplever ofte folk fortælle, at selvom de har mere tid derhjemme, så får de ikke lige gjort alle de ting, som de synes de skulle have tid til”

Mariette giver udtryk for, at vi bliver tappet for initiativ. Vi savner rutinerne. Forudsigeligheden. Vi savner hverdagen, som den var, før Corona.

Men Corona er her - og mens vi på flere fronter bliver styret deraf, er det allervigtigste at finde noget, som gør os glade.

Mariettes uddannelse som sygeplejerske gør, at hun kan holde sin akupunkturklinik åben.


Foto: Mariette bruger ikke mundbind på billedet, da hun behandler et familiemedlem. Naturligvis overholdes samtlige Corona-restriktioner med brug af værnemidler, afspritning, rengøring mm. 

Og efter en lang snak med spændende indsigt i Mariettes bagland, hendes klinik og behandlinger, så har Mariette helt sikkert et svar på, hvad der kan gøre os glade:

“Når de fysiske udfordringer - som f.eks. smerter og søvnbesvær - lægger en dæmper på vores humør, så hjælper mine behandlinger med at løsne op og skabe balance”

Mange oplever ømhed og smerter i ryg og nakke, knæ og skuldre, som følge af ændrede arbejdsvaner- og stillinger. Vores hverdag er ændret. Vores tid og vores måde at arbejde på er ændret. Det har for flere vist sig at give en vis ubalance både fysisk og psykisk.

“Det handler i særdeleshed om at komme problemerne i forkøbet - og forebyggelse er den mest fornuftige investering i din krop”, understreger hun.

Mariette behandler i sin klinik og hun tilbyder ydermere at lave firmaaftaler.

Ta´kontakt på akubrugger.dk og få udarbejdet en aftale om behandlinger på din arbejdsplads.

“Uanset, hvor du får behandling, så behandler jeg kun én person af gangen - og naturligvis overholdes alle restriktioner til punkt og prikke” slutter Mariette med et smil.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mariette Brügger // Brügger Akupunktur