Mandecentret får ny forstander i Østjylland

(Foto: Mandecentret)
Profilbillede
dato

Ved årsskiftet tiltrådte den tidligere forstander fra Bork Havn efterskole Peter Due forstanderstillingen i Mandecentret Østjyllands afdeling.

Peter Due på 55 år, har de seneste 25 år, bevæget sig mellem efterskoler, folkeskoler og specialskoler.

I dag er skoleverdenen skiftet ud med Mandecentret. En ny, men dog ikke helt ukendt målgruppe for Peter, der i 2012 tog en terapeutisk overbygning på hans læreruddannelse, og som fra 2012-2019 har haft egen praksis, hvor mennesker med livskriser og akutte kriser var omdrejningspunktet.

Peter har de seneste 15 år haft ledende funktioner i de hverv han har varetaget. Ikke mindst det seneste sted, hvor Peter var forstander på den populære Bork Havn efterskole. Skoletasken er proppet med ambitioner og forventninger til den nye epoke Peter skal i gang med på Mandecentret Østjylland.

”Jeg glæder mig til at lære organisationen at kende, og ikke mindst til at sætte mit aftryk. Den udvikling som Mandecentret har været på de seneste 3 år, vil jeg gerne være med til at udvikle videre på.”

”Jeg ser også frem til at jeg med mit ansvarsområde inden for det terapeutiske område, kan være med til at drive og udvikle dette i alle Mandecentrets afdelinger. Jeg skal selvfølgelig også lære Aarhus at kende, og jeg ser frem til at udbrede kendskabet til Mandecentret og afdelingen, og skabe stærke samarbejdsrelationer”, fortæller Peter.

Det er med ydmyghed og begejstring at Peter nu skal arbejde med krise – og voldsramte mænd, men særligt hans erfaring med forældresamarbejde og konflikthåndtering er noget af det hans skoletaske også er fuldt op af.

”Læringskurve er stejl. Jeg kender turen fra en skole til en anden. Men nu er det et helt nyt område – en helt ny målgruppe. Det bliver en udfordring, men også noget jeg glæder mig rigtig meget til”, afslutter Peter Due.

Kilde: Mandecentret
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.