LILLEBJØRN sæson 2023 slut: Rekordår med 130 sejladser

Foto: Foreningen til Lillebjørns Bevarelse.
dato

Formanden for Foreningen til Lillebjørns Bevarelse, Carsten Vammen, beretter så er sæson 2023 afsluttet og LILLEBJØRN sejlede 3. oktober kl. 07:00 ud ad Randers Fjord med retning mod Bønnerup, hvor hun skal have foretaget nødvendige "justeringer" her og der, men ikke mindst det obligatoriske syn af Søfartsstyrelsen.

Af: Carsten Vammen, formand i Foreningen til Lillebjørns Bevarelse

Sæsonen sluttede med 103 sejladser. Tager vi FJORDENS DAG, HAVNEDAGEN, FERIE CAMP 2023 og KONGESKIBET DANNEBROGS besøg med så ender vi på 130 sejladser, hvilket er 3. år i træk LILLEBJØRN runder +100 sejladser - udført af de utrættelige frivillige skippere, matroser og Bjørnebandemedlemmer.

Tak til de nye frivillige, som er kommet med i LILLEBJØRN i løbet af sommeren 2023 - alt i foreningen er jo baseret på frivillige, som får mange udfordringer i løbet af sæsonen både under sejladsen og rent teknisk omkring den +90 år gamle dame: vores LILLEBJØRN - her har alle over en kam gjort deres indsats med den baggrund, som hver især kan byde ind med.

Dog mangler vi endnu flere frivillige til BJØRNEBANDEN, idet "LILLEBJØRN" kræver megen vedligeholdelse / klargøring og ikke mindst i løbet af sæsonen.

Så, hvis du eller du kender en, som sidder med lysten til at tilslutte sig BJØRNEBANDEN så er du meget velkommen til at kontakte info@lillebjorn.dk

Efter værftophold i Bønnerup forventes LILLEBJØRN at sejle tilbage til Randers midten af marts 2024, hvor de sidste forberedelser til sæson 2024 kan udføres af BJØRNEBANDEN, som består af frivillige med mange forskellige baggrunde, som elektriker, tandlæge, arkitekt, smed, maler etc. 

Kilde: Foreningen til Lillebjørns Bevarelse
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.