Inde i Randers midtby, ligger hotellet ved navn ‘Hotel Stephansen’. Her kan du for en stund opleve hygge og afslapning i bedste stil, men skal du spise middag i forbindelse med dit ophold, ja så skal du nok være hurtig. Den lille hyggelige restaurant som er en del af hotellet, lukker nemlig.
Selvom at corona pandemien har skubbet mange virksomheders drift ud over grunden, er dette dog heldigvis ikke tilfældet for Hotel Stephansen fortæller ejerne Stig og Anette.
Kigger man derimod på de mange ressourcer det kræver at holde en restaurant kørende, er sagen en helt anden. For på trods af nogle ganske fingerfærdige kokke, kommer maden fra køkkenet, ikke rigtig ud i restauranten uden noget serveringspersonale tilknyttet.
Nedtrapning af arbejdsopgaver
Udover de store udfordringer med, at finde personale til deres restaurant spiller alderen for de to hotelejere også en væsentlig rolle. Både Stig og hans hustru Anette nærmer sig nemlig begge pensionsalderen, og med lukningen af restauranten vil de derfor have mere tid til andre ting, herunder mere tid med børnebørnene.
Ved at parret har valgt at lukke ned for restaurations delen i hotellet, kan kræfterne nu bruges på det de primært begge brænder for - nemlig hotel delen. I forbindelse med den snarlige nedlukning af restauranten på ‘Hotel Stephansen’ er det ikke muligt at komme til julefrokoster som førhen. Alle er dog fortsat velkomne til at booke bord til og med den 20. december 2021.