God mad og musik da Foreningen til Lillebjørns Bevarelse holdt traditionel Nytårskur

Bord 13 ved Nytårskuren (Foto: Jan Szwed)

Af: Carsten Vammen

Foreningen til Lillebjørns Bevarelse afholdt i søndags traditionen tro igennem de sidste 10 til 12 år - Nytårskur, hvor 80 af de 188 medlemmer kunne mødes til en dejlig afslappet aften i Marineforeningens lokaler på Toldbodgade, hvor der blev sørget for god mad fra LIVRETTEN og kagetapas fra Greves Gemakker i Gassum.

Det hele startede for 10-12 år siden, idet nogle af medlemmerne gerne ville mødes over en bid god mad og mulighed for at diskuterer Dagens Danmark - der blev sikkert fortalt en del sørøver historier, som blev krydret efter behov.


Formand Carsten Vammen har ordet (Foto: Jan Szwed)

Musiker Peter Vildmand gav en times tilbageblik omkring de gamle melodier og ikke mindst Kim Larsen.

Det var ikke mindst hyggeligt at kunne mødes efter 2 år i træk med Corona-lukning.


Musiker Peter Vildmand spillede en masse gode, gamle numre til Nytårskuren (Foto: Jan Szwed)

Medlemmerne ser frem til at LILLEBJØRN kommer i vandet først i maj måned - klar till ny sæson med ballast i 15 frivillige medlemmer af BJØRNEBANDEN, som vedligeholder skibet, når det er på land om vinteren og i løbet af sæsonen - det er jo en ældre + 90 årig dame - derudover 12 skippere og 15 matroser, som sikkert sejler gæsterne på Randers Fjord.

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger, synspunkter og billeder tilhører forfatteren.

Kilde: Foreningen til Lillebjørns Bevarelse
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.