Glade campister nød påskeferien

Kilde: Redaktion
Profilbillede
Stine Juul Christensen

Randers City Camp bugnede af glade campister, der fik indtaget deres faste pladser og tilbragte påsken i hyggelige, rolige og familiære omgivelser.

I år har campingpladsen været mere travl end sædvanligt og der er kommet flere fastliggere end normalt. Mange danskere har formentlig planer om at tilbringe sommeren hjemme i Danmark ligesom sidste år, og derfor var der også taget hul på glæden tidligere i år end normalt.

Søskendeparret, der har campingpladsen, kunne mærke, at der var mere travlt end normalt i påsken. Der er endnu ikke fyldt op på pladsen, men det forventer søskendeparret, at der vil blive lige så snart, at restauranter og kulturelle aktiviteter får lov til at åbne op igen.

  Glæden spreder sig på campingpladsen, hvor indehaverne kan fornemme på gæsterne, at de nyder at komme væk hjemmefra og ud i rolige omgivelser.  

  Campingpladsen, der ligger tæt på både Randers og Aarhus, har blandt andet skøn natur i området, samt legeplads og hoppepuder. Dette giver gæsterne mulighed for en ferie, hvor både børn og voksne kan nyde skønne faciliteter og områder og giver mulighed for en ferie med kombination af både by og natur samt afslapning og leg. 


Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler