Flodbad i Randers – Næsten sikkert lover borgmester

Foto: Canva. Lidt længere oppe af den blå bro, bliver det måske en realitet, at der kommer Danmarks første flodbad
Profilbillede

År 2024 bliver forhåbentligt året, hvor randrusianere kan gøre brug af et nyt flodbad. Det har tidligere været under opsejling – dog uden at komme i mål, men nu tør borgmesteren næsten love, at det kommer til at ske.

Selv om den tidligere Foreningen Randers Flodbad kæmpede i flere år for at få et flodbad til Randers, så lykkedes det dem ikke, og foreningen opløste sig selv i 2019.

Inden opløsningen var det dog lykkedes foreningen både at få tilladelse til en 150 meter lang flydebro i beton samt at finde økonomisk støtte til bl.a. midlertidige installationer samt få imødekommet en ansøgningen hos Byrådet.

Planen var på daværende at gøre havneområdet mere hyggeligt og attraktivt for både badende og ikke badende gæster. Den plan holder stadig.

Det eneste sted i Danmark

Borgmesteren har nu planer om at fuldføre idéen med flodbadet, der passer godt ind i temaet Byen til Vandet, der har pågået de forudgående år.

Og nu tør borgmesteren næsten love det, hedder det sig i Randers Amtsavis. Med både Randers arkitekt inde over projektet og samarbejde med personer fra det oprindelige projekt, så begynder det hele at se lyst ud.

Der er dog endnu ikke konkrete planer for, hvordan flodbadet kommer til at se ud. Det hele forventes at stå færdigt i år 2024.

Kilde: Randers Amtsavis