Find årets julegave i interiørbutik i midtbyen

Profilbillede

Det er ganske nyt, at Skriver Collection kan findes i Randers Midtby. Men ejeren, Jane Skriver, har lejet lokaler på Middelgade 3, så private kunder nemmere kan handle hendes designs.

Hvis du mangler idéer til året julegave til svigermor eller den perfekte værtindegave til din veninde, så er det måske Skriver Collection i Middelgade, du skal kigge forbi.
Her har designer Jane Skriver flyttet sin forretning Skriver Collection ned, efter hun har drevet den fra din egen bolig siden 2007.

I de nye lokaler er der kombineret butik og showroom, som kunderne kan gå på opdagelse i, og så er der desuden pakkeri og lager. Alt samlet under ét tag, og det er netop en af grundene til, at Jane Skriver nu har åbnet en decideret butik i midtbyen, fortæller hun til Randers Onsdag.

Der har været en stigende efterspørgsel både fra kunder og forhandlere om, at de gerne ville se produkterne og mærke dem i gode omgivelser. Det kan de her. 
Jane Skriver designer blandt andet gulvtæpper, puder og tekstilarbejde, og hvis du gerne vil forbi og kigge på udvalget, så er der åbent mandag, onsdag og fredag mellem klokken 9.00 til 16.00.

Kilde: Randers Onsdag