Endnu et bosted for mennesker med handicap udvider

Foto: Randers kommune. Menneskeflok med ryggen til foran kvindelig taler på græsplæne
dato

Bag ved vandtårnet på Hadsundvej ligger Bostedet Marienborgvej, hvor 22 mennesker med udviklingshandicap bor. Nu bliver bostedet udvidet med yderligere to boliger.

Mandag 20. marts 2023 tog beboer på Bostedet Marienborgvej Casper Gammelgaard og Socialudvalgsformand Rosa Lykke Yde første spadestik til de nye tilbygninger.

"Det er skønt, at vi nu tager første spadestik til endnu en udvidelse til boliger for mennesker med handicap. Boligerne sikrer, at beboerne får støtte, forudsigelighed og tætte relationer med personalet i hjemlige omgivelser. Det er jeg glad for, at vi har for øje med det nye byggeri," siger Rosa Lykke Yde.

Det første spadestik blev fejret af bostedets beboerne, medarbejdere og samarbejdspartnere med kage og kaffe foran boligerne.

En plan for kommunens boliger
En stor plan for kommunens boliger for mennesker med handicap og psykisk sårbare bliver behandlet af Socialudvalget 30. marts. Planen bliver kaldt Boligplan 2 og er funderet i Byrådets budgetaftale for 2022.

"Jeg ser frem til, at vi drøfter planen og hvordan vi i de kommende år bygger flere boliger, som passer til de mange forskellige behov, som borgerne har. Målet er, at vi også i fremtiden kan tilbyde boliger, som understøtter høj trivsel hos dem, som har brug for en bolig," siger Rosa Lykke Yde.

Tidligere på året gik arbejdet i gang med at udvide Bostedet Neptunvej i Paderup med 10 nye boliger og et aktivitetsrum tilpasset borgernes behov for ro og mindre intense fællesskaber.


https://www.randers.dk/nyheder/endnu-et-bosted-for-mennesker-med-handicap-udvider/
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.