Eksklusiv villa med unik anlagt have tæt på Randers

Fuglebakken 13, Stevnstrup
dato

Adresse: Fuglebakken 13, Stevnstrup
Pris: 2.295.000

Se boligen her

Det er en ganske særlig bolig, vi nu udbyder til salg her på Fuglebakken 13 tæt på skov, Gudenåen og Randers. Velkommen til en villa, der fremtræder i flot stand og har markante fordele med en gennemført indretning med elementer af liebhaveri over sig. En så sublim villa som den, der venter her, fortjener at blive oplevet med egne øjne.

Vi inviterer indenfor til 180 velindrettede kvadratmeter. Hoveddøren åbner op til entréen, som har afsæt til de fleste af boligens rum. Her vil I bl.a. få glæde af et funktionelt køkken, der fremtræder i fin stand og er opført i kvalitetsmaterialer med dampovn og hårde hvidevarer fra Miele.

Spisestuen ligger i åben forbindelse hertil, mens den indbydende opholdsstue ligeledes vil fungere som et optimalt samlingspunkt i hjemmet. Tre regulære værelser kan anvendes efter eget ønske, og det hele fuldendes af badeværelse med separat brus samt bryggers.I præsenteres for en murstensvilla fra 1972, der træder frem med et flot arkitektonisk look. Indendøre venter en velholdt bolig, hvor I får glæde af et smagfuldt hjem med kvalitetsbevidste, eksklusive materialer, der har sans for æstetik.

Med til boligen hører en nydelig anlagt have, som ikke bare lige er en have, man nemt opnår - den anlagte have har groet sig til gennem årene og står flot, samtidig med at den nu er overskuelig at holde.

Dertil kommer et hyggeligt, flisebelagt terrassemiljø med bl.a. en anlagt, rund terrasse samt en delvist overdækket en. Sidst, men ikke mindst, er de praktiske behov på plads med garage samt udhus på matriklen.Her kommer I til at udfolde jeres tilværelse i gode, trygge rammer. Villaen ligger i hyggelige Stevnstrup, som er en by under udvikling med alt til hverdagens gøremål.

Børnene kan nemt komme til og fra skole, som ligger en kilometer væk, og når indkøbene skal klares, er der ikke mere end 500 meter til Dagli'Brugsen.

Samtidig kommer I til at bo tæt på naturskønne områder med kort til skov og Gudenåen, mens Randers blot er otte kilometer væk.

Der er mulighed for fjernvarme i 2024. Villaen har flotte rapporter da sælger har fået udbedret flere punkter i el-rapport og tilstandsrapport.

Boligens areal: 180 m2
Værelser: 6
Grundareal: 928 m2
Ejerudgift i måneden: 2.224

Bestil en gratis salgsvurdering

Kilde: Nybolig Bjørn & Ankersen