Charmerende og familievenlig villa lige ved centrum

Nørre Alle 14
dato

Adresse: Nørre Alle 14
Pris: 2.295.000

Se boligen her

På Nørre Allé 14 udbydes denne flot vedligeholdte villa til jer, som ønsker nogle gedigne og indbydende rammer tæt på centrum af Randers. Den tiltaler i det hele taget et bredt købersegment, hvor både børnefamilien og det pladsmanglende par med sikkerhed vil kunne finde sig til rette i de indbydende rammer, vi netop præsenterer for jer.

Indendørs venter 204 etagemeter fordelt på tre plan: Det høje stueplan kommer som det første, og her får I glæde af en stor stue, en spisestue, et køkken samt et gæstetoilet.

Fra entréen kan I tage trappen op til førstesalen, og den råder over et separat bad og toilet samt tre værelser, hvoraf det ene har adgang til et rummeligt skab med skydedør.

Slutteligt kommer kælderetagen, der takket være det høje stueplan får godt med naturligt lys; og på denne etage får I både vaskerum samt en række disponible rum, som egner sig perfekt til opbevaring, hobby mm.


Hjemmet er desuden gennemgående velholdt, og inventaret er løbende blevet udskiftet for at kunne tilpasse sig tiden.

Der er senest i 2014 blevet renoveret både køkken, badeværelse og toilet i henholdsvis stueplan og 1. sal, og de fremstår alle i moderne og upåklagelig stand - hertil kommer et skønt lysindfald fra flere sider af boligen, hvilket skaber et indbydende hjem, som er lige til at flytte ind i.

Villaen er opført i 1931 med en byggestil, som henkaster tankerne til de gedigne og kvalitetsrige muremestervillaer. Her ses det sorte tegltag, den røde murstensfacade og de hvidrammede dannebrogsvinduer med sprosser, som alle fremstår i meget velholdt stand.


Med boligen følger desuden hele to garager - den ene meget stor, og begge med adgang til en skøn have med terrasse og flere gamle træer, som er med til at danne et lækkert udemiljø.

I bosætter jer i den nordøstlige del af Randers, hvor I har gå- og cykelafstand til alle fornødenheder - og meget mere til! I nærmiljøet finder I både skole, institution og indkøb, hvortil centrum af Randers venter blot 1,5 kilometer herfra; og i den del af byen har I adgang til handelslivet, kulturen og de rekreative omgivelser omkring Randers Fjord.

Boligens areal: 132 m2
Værelser: 4
Grundareal: 808 m2
Ejerudgift i måneden: 2.345

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: Nybolig Bjørn & Ankersen