Brdr. Dahl vil udvide og snart er der fordebat om planerne

Foto: Randers kommune. erhvervsområde haslev

Virksomheden Brdr. Dahl vil gerne konsolidere sine drift- og udviklingsmuligheder i erhvervsområde Haslev ved Randers. Ønsket er blandt andet at bygge et nyt lager med en højde på op til 30 meter og nye logistikbygninger, og nu har erhvervs- og planudvalget besluttet at sætte gang i processen med at få skabt det nødvendige plangrundlag for projektet.

"Det er en rigtig god nyhed, at Brdr. Dahl ønsker at investere i fremtiden og styrke sine aktiviteter i Randers Kommune. Netop i forhold til lager- og logistik har Randers en rigtig god beliggenhed, og det er projektet her med til at understrege," siger Claus Berggren, der er formand for erhvervs- og planudvalget i Randers Kommune.

Brdr. Dahl vil gerne bygge et nyt højlager på op til 30 meter samt nye logistikbygninger i erhvervsområdet ved Frederiksdalvej nordøst for Haslund. I forvejen har virksomheden forskellige bygninger og et højlager i området. Planen er, at det nye højlager skal supplere det eksisterende og skabe sammenhæng.

For at det er muligt at realisere planerne er det nødvendigt med en ny lokalplan. Derfor skulle erhvervs- og planudvalget på mødet den 9. marts 2023 tage stilling til processen med at få skabt det nødvendige plangrundlag for projektet. Her bliver første skridt en 4 ugers fordebat, som forvaltningen nu vil sætte i gang hurtigst muligt.

Planer skabt i dialog med Erhvervsservice
For godt et år siden kontaktede Brdr. Dahl for første gang Randers Kommunes erhvervsservice om mulighederne for at udvide i området, og siden har virksomheden løbende været i dialog med forvaltningen for at konkretisere projektet.

Netop forhåndsdialogen om projektet har skabt et godt grundlag for det videre arbejde, og det er en mulighed alle virksomheder, der ønsker at udvide eller etablere sig i Randers Kommune, kan benytte sig af helt gratis.


https://www.randers.dk/nyheder/brdr-dahl-vil-udvide-og-snart-er-der-fordebat-om-planerne/
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
False {
}