30-årig sigtet for overtrædelse af knivloven

Kilde: Østjyllands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Østjyllands Politi fortæller om en beslaglæggelse efter høj musik i drivhus og en 30-årig mand sigtet for overtrædelse af knivloven. 

  • Onsdag aften modtog politiet flere anmeldelser om meget høj musik på en adresse i Assentoft. To betjente var første gang på besøg på adressen omkring kl. 18.48, men på det tidspunkt var musikken slukket. Da en patrulje efter flere anmeldelser aflagde et besøg kl. 20.12, var der dog godt skruet op for musikken.
    Betjentene tog kontakt på adressen, hvor en 22-årig mand hørte musik i et drivhus sammen med to venner. Betjentene oplyste den 22-årige om, at han var nødt til at skrue ned for musikken, og at højtaleren ellers ville blive beslaglagt.
    Allerede få minutter efter, at betjenten havde forladt adressen, kunne de høre, at musikken igen blev skruet op. De henvendte sig derfor igen i drivhuset og tog højtaleren med for at forhindre yderligere støj-gener. Den 22-årige mand blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

  • En patrulje kørte onsdag kl. 23.13 til en ukendt adresse, hvorfra der var anmeldelser om noget tumult. Da betjentene ankom til stedet stødte de på en 30-årig mand, som stod med armene hævet over hovedet og en kniv i den ene hånd og en hammer i den anden. Betjentene råbte til manden, at han skulle smide tingene fra sig og ligge sig på jorden.
    I første omgang blev manden vred og gik lidt rundt på stedet, men efter noget tid indvilgede han dog og smed tingene fra sig. Den 30-årige mand blev derefter i lagt håndjern, anholdt og sigtet for overtrædelse af knivloven.
Flere artikler