Yogierne tilbyder unik mulighed for at genvinde balancen: "På kun 30 minutter vil du opleve total afslapning i ansigt og nakke samt en dyb følelse af ro i hele kroppen"

Profilbillede
dato

Birgitte Lybæk grundlagde Yogierne for at hjælpe andre med at genvinde balancen og den personlige velvære. Yogierne tilbyder forskellige former for Yoga og skønhedsbehandlinger. 

I en travl hverdag, der ofte er præget af stress og usikkerhed, oplever mange at de ikke kan finde den nødvendige balance i deres liv. Det afsavn forsøger Birgitte Lybæk at komme til livs og siden 2018 har hun med sin virksomhed Yogierne hjulpet forskellige klienter med at få tid til personlig velvære i deres dagligdag.

Lige nu tilbyder Yogierne en eksklusiv mulighed for at få en unik behandling til nedsat pris. Behandlingen kombinerer ansigtszoneterapi og japansk lifting for at lindre hovedpine, migræne og ubalancer i kroppen. Med tilbuddet hos Yogierne får du en forundersøgelse og analyse af dine ubalancer. 

"På kun 30 minutter vil du opleve total afslapning i ansigt og nakke samt en dyb følelse af ro i hele kroppen," lyder det fra Birgitte Lybæk. 

Udover behandlingen får du værdifulde råd om, hvordan du selv kan lindre symptomer og holde ubalancerne nede. Birgitte vil også udarbejde en personlig plan for dit videre forløb mod en smertefri og balanceret hverdag. 

"Uanset om du vil forkæle dig selv med noget nyt, eller om du skal finde en gave til en du har kær - så er der altså mulighed for at spare penge i Yogierne lige nu."

"Vi er klar til at byde dig velkommen og vise vores fine varer i butikken, samt en masse andre spændende nyheder."

Tilbuddet gælder for bookninger i juli og august og det kan bookes her.

Besøg Yogierne på deres Facebookside for mere information og inspiration, eller mød op i butikken på Søndergade 11, 8960.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Yogierne