Yoga for hele familien: “En hyggelig, sjov, magisk og legende stund med mange skønne børn og voksne.”

Profilbillede
dato

Birgitte Lybæk kan nu løfte sløret for et kommende arrangement hos Yogierne: Den 25. marts er der nemlig Familieyoga.

Lørdag formiddag har familier med børn i alderen 4-7 år mulighed for en ganske unik måde at komme endnu tættere på hinanden, når Yogierne afholder Familieyoga. Familieyoga kan være en sjov og givende måde at forbedre både din yoga praksis og båndet mellem familiemedlemmerne på. Det er også en god måde at tilbringe tid sammen på og skabe minder, der vil vare livet igennem.

“Familieyoga henvender sig til familier med børn i alderen 4-7 år, der ønsker at lave yoga sammen og tilbringe en hyggelig og nærværende stund sammen, hvor vi laver en masse yogaøvelser, leger, danser, synger og griner- Familieyoga tager udgangspunkt i børneyoga og foregår på en legende måde, så de mindste børn også kan være med,” fortæller Birgitte fra Yogierne.

“Denne dag tager vi på et yogaeventyr fyldt med dyr og magi. Vi strækker, styrker og balancerer kroppen og sindet i yogastillingerne og tager på en drømmerejser, der beroliger sindet, kroppen og tankerne. Vi skaber et magisk univers, hvor I får styrket relationen og båndet hinanden i mellem.”

Tid til fordybelse
Birgitte fortæller også, at der ligger noget til grund for, at Yogierne får dette realiseret.

“Vi laver dette event for at skabe et rum til fordybelse, nærvær, sjov, magi, leg, bevægelse, indre ro og fællesskab for familier, og vi forventer en hyggelig, sjov, magisk og legende stund med mange skønne børn og voksne.”

Mange fordele ved familieyoga
Familieyoga er en form for yoga, hvor hele familien deltager i yogaøvelser og meditation sammen. Der er flere fordele ved at praktisere familieyoga, som inkluderer:

  • Styrkelse af bånd mellem familiemedlemmer: Familien kan styrke båndet mellem hinanden ved at praktisere yoga sammen. Det kan hjælpe med at skabe en følelse af samarbejde og forbedre kommunikationen.
  • Forbedret fleksibilitet og styrke: Familieyoga kan hjælpe med at forbedre fleksibiliteten og styrken hos både voksne og børn, da det kræver, at man udfører yogaøvelserne sammen.
  • Forbedret koordination og balance: Familieyoga kan også hjælpe med at forbedre koordinationen og balancen hos både voksne og børn.
  • Reduktion af stress: Familieyoga kan hjælpe med at reducere stress og angst i hele familien ved at hjælpe alle med at slappe af og forbinde med hinanden.
  • Forbedret søvnkvalitet: Yoga og meditation kan hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten for både voksne og børn.
  • Forbedret kropsbevidsthed: Familieyoga kan hjælpe med at øge kropsbevidstheden hos både voksne og børn.
Tid: Den 25. marts kl. 10.00-11.00
Sted: Søndergade 11, Assentoft, 8960 Randers Sø
Tilmelding: Det koster 125kr for et barn og en voksen. En ekstra plads kan tilkøbes for 50 til enten et barn eller en voksen. Tilmelding med betaling på mobilepay 754905 mrk “25/3” Tilmeldingen er bindende og refunderes derfor ikke. Pladsen er først sikret, når betalingen er gennemført. Der er max plads til 5 familier
Praktisk information: Yogaudstyr forefindes i yogashalaen. Kom gerne omklædt i bevægeligt tøj.

Du finder meget mere om Yogierne på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: Yogierne