Wellness By Heart afholder Mors Weekend: Masser af tilbud og skønne behandlinger

René og resten af Wellness By Heart glæder sig til at byde velkommen i klinikken, hvor de har fokus på at tilbyde en masse ydelser til gode priser, i anledning af Mors Dag (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Wellness By Heart i Randers fejrer Mors Dag med en hel weekend fyldt med tilbud. De kalder det for 'Mors Weekend' og inviterer alle til at tage deres mor, eller en anden, til en wellnessoplevelse. Fra gratis bobler til gruppearrangementer såsom NADA og anti-aging ansigtspleje, sidstnævnte kalder de Svanen, så der er noget for alle og til enhver pris.

De første 20, der tilmelder sig, får gratis bobler og der er også mulighed for at deltage til gratis behandling med NADA (5 nåle i hvert øre, også kaldet kollibrien), sammen med 19 andre. Man skal blot tilmelde sig til Wellness By Heart ved at skrive 'Ja tak, gruppe Kolibri'. Dette er fra kl. 13.00-14.00.

Fra 14.30-15.30 er der mulighed for at deltage i en ansigtspleje workshop, og få en dejlig fugtgivende anti-aging ansigtsmaske sammen med ni andre pr. hold. For den heldige vinder, vil der også blive trukket lod til en ansigtsmassage på briks, mens de andre laver de samme greb ved bordet. Dette koster 125kr. Tilmelding til dette gøres ved at skrive 'Ja tak, gruppe Svane' til Wellnes By Heart.

Men tilbuddene slutter ikke her. Du kan også booke alle deres behandlinger med 25% rabat til en valgfri dag samme år, kun ved fysisk deltagelse til dette 'åbent hus'.


Der vil blive trukket lod om en ansigtsmassage (Foto: Privat)

Der er også mulighed for at møde traume- og psykoterapeut, Malene Andersen, der tilbyder 20 minutters gratis kemisamtale. Og børn er også velkomne i deres legeområde, hvor de kan tegne og skabe noget til klinikkens tomme væg.

Så hvorfor ikke tage din mor eller en anden speciel person til en wellness oplevelse i anledning af Mors Dag? Det er en unik måde at forkæle dem på og give dem en oplevelse ud over det sædvanlige. Wellness By Heart glæder sig til at se dig og din mor eller en anden speciel person til deres 'Mors Weekend' fyldt med tilbud og oplevelser.

Wellness By Heart afholder denne weekend af en helt særlig årsag:

“For at give prøvebehandlinger, og måske en anledning til, at folk med få midler kan deltage og give mor eller andre en spændende oplevelse. Vi tænker at mor kan få andet end chokolade; hun kan simpelthen få wellness denne dag. Dog ikke kropsmassage, men dette kan bookes på dagen, og alle behandlinger gives der 25% rabat, ved at booke fysisk hos os,” fortæller Loona.

Skal du med? Så se her:

Dato: 13. & 14. maj 2023
Tid: 13:00
Sted: Messingvej 42 A. 8940
Tilmelding: For at sikre en plads, ring gerne på 40 46 26 36, eller skriv til os via vores side Wellness by Heart. Det er gratis at kigge forbi, og NADA er gratis for de 20 første tilmeldte.
Ansigtspleje koster 125 kr. til produktforbrug. Malene Andersen giver 20 minutters gratis kemi samtale

Du finder meget mere om Wellness By Heart på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: Wellness By Heart