Vorup/Kristrup trak det korteste strå i tæt kamp om førstepladsen

Foto: Vorup FB/Kristrup KB 4 - U-13 Pige C.
Profilbillede
dato

U13 PIGER C: I søndagens kamp stod Vorup FB/Kristrup KB overfor Nørre Djurs HK i en tæt kamp om førstepladsen i deres pulje. Det var en kamp, hvor marginalerne afgjorde udfaldet, og det kunne lige så godt have været Vorup FB/Kristrup KB, der stod med sejren i dag.

Efter en lidt svær start, hvor hjemmeholdet kom bagud 4-1 efter seks minutter, formåede de at vende det til 4-4 ved halvleg. Desværre fik Nørre Djurs HK muligheden for at tage føringen med en to-minutters udvisning i anden halvleg, selvom Vorup FB/Kristrup KB var foran med to mål på det tidspunkt.

Træner Helene Haumann fremhæver flere positive elementer fra kampen, og hun mener at holdet har spillere, der udvikler sig positivt for tiden:

"Vi får to meget flotte fløj skud fra venstre back, vores forsvar kæde får dækket flot op, og bliver bedre og bedre til at snakke sammen, og flere og flere piger tør at skyde på mål i angrebet. Dagens kamp var en hold indsats, både i forsvaret og i angrebet - alle pigerne bød ind med nogle af deres kompetencer, som gav en spændende kamp indtil de sidste sekunder."

Dog er der også områder, der skal forbedres inden næste kamp, understreger Haumann. Holdet fik nemlig ikke scoret nok:

"Vi var uheldige med vores skud på mål i dag. Vi får fine chancer, men får ikke skudt forbi Nørre Djurs målmand - hvilket vi skal hjem og øve til næste kamp."

Næste kamp for Vorup FB/Kristrup KB 4 er lørdag 2. december, hvor de skal møde Rougsø KFUM på Ulvehøjhallen. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 10-11 til Nørre Djurs HK
Række: U-13 Pige C

Kilde: Træner Helene Haumann, Vorup FB/Kristrup KB 4 - U-13 Pige C