Vorup/Kristrup tabte pusten efter pausen og måtte se sig klart besejret

Foto: Vorup FB/Kristrup BK 2 - U-13 Pige A.
Profilbillede
dato

Aars HK tog imod Vorup FB/Kristrup BK 2 i en spændende håndboldkamp, der endte med en sejr til hjemmeholdet på 13-5. Kampen blev spillet i Idrætscenter Østermarken.

Træner for udeholdet, Helene Haumann, var skuffet over holdets præstation i anden halvleg.

"Vi spiller en god første halvleg, hvor vi går til pause med stillingen 5-3 til Aars. I anden halvleg taber vi fuldstændig pusten og glemmer helt, at ideen med håndbold er at score mål."

Trods nederlaget ønskede Helene Haumann at fremhæve to af holdets spillere, Shasana og Trille, for deres indsats i forsvaret.

"Jeg vil især fremhæve vores to strege, Shasana og Trille, der virkelig tager fat i forsvaret og får tacklet på de helt rigtige tidspunkter."

Træneren var også tilfreds med holdets forsvarsspil og roste deres evne til at tackle og fange modstandernes indspil til stregen. Hun påpegede, at dette forsvarsspil også hjalp målmanden Freja.

Dog var Helene Haumann bekymret over holdets evne til at score mål og mente, at dette skulle forbedres inden næste kamp.

"Vi skal i den grad til at score nogle mål, når vi spiller kamp - det er virkelig svært at vinde kampe, når man kun scorer 5 mål."

Næste kamp for Vorup FB/Kristrup BK 2 er søndag 10. december, hvor de skal møde Vorup FB/Kristrup BK 1 på Tirsdalens Skole. Der er kampstart kl. 11:30.

Kampens resultat: 13-5 til Aars HK
Række: U-13 Pige A

Billeder fra kampen

Kilde: Træner Louise Jensen, Vorup FB/Kristrup BK 2 - U-13 Pige A