Vorup/Kristrup-pigerne måtte se sig besejret i lokalopgør mod Freja

Foto: Vorup FB/Kristrup BK 3 - U-13 Pige B.
Profilbillede
dato

U13 Pige B: Randers Freja vandt en spændende håndboldkamp mod Vorup FB/Kristrup BK 3 med et slutresultat på 11-7. Kampen blev spillet i Arena Randers.

Træner for Vorup/Kristrup, Marc Sønderriis, var ærgerlig over at man ikke helt ramte dagen:

"God kamp mellem to hold, der står godt til hinanden. Randers Freja trak det længste strå i dag, da vi ikke rammer det kollektive spil."

Marc Sønderriis fremhævede også en af hendes spillere, Emma Ibsen, for hendes indsats i angrebet.

"Fløjene havde en rigtig god dag i dag, men specielt Emma Ibsen var en evig trussel i angrebet og kæmpede hele kampen 100%."

"Vores fløjspil var rigtig godt, og vi kom til mange gode chancer, både fra højre og venstre fløj. Uanset hvem der spillede på fløjpositionen, var der kvalitet i deres offensive og defensive spil."

Dog mente Sønderriis, at der var områder, der skulle forbedres inden næste kamp.

"Det kollektive angrebsspil sad ikke lige i skabet i dag. Vi spillede for individuelt og blev for låste, hvilket forhindrede os i at finde noget flow. Derudover var vores forsvar for spredt, og vi hjalp ikke hinanden med de altafgørende opbakninger og taklinger."

Vorup/Kristrup-spiller, Merle Norr Harder Sørensen, giver sin reaktion på kampen:

"Vi spillede bedst i første halvleg, hvor vi startede med at føre indtil 4-4. Så gik vi lidt i stå efter pausen, men kom i gang igen, men desværre lidt for sent. Men vi håber vi vinder over dem næste gang på hjemmebane."

Næste kamp for Vorup FB/Kristrup BK 3 er torsdag 16. november, hvor de skal møde Randers Freja på Tirsdalens Skole. Der er kampstart kl. 17:30.

Kampens resultat: 11-7 til Randers Freja
Række: U-13 Pige B

Kilde: Træner Marc Sønderriis, Vorup FB/Kristrup BK 3 - U-13 Pige B