Vorup/Kristrup-piger viste god gejst men måtte erkende nederlaget

Foto: Vorup FB/Kristrup BK 2 - U-13 Pige A.
Profilbillede
dato

Farsø KFUM HK tog imod Vorup FB/Kristrup BK 2 i tirsdagens kamp i Dronning Ingridhallerne. Det var hjemmeholdet, der trak det længste strå og sikrede sig sejren på 17-11.

Efter kampen udtalte træneren for udeholdet, Louise Elkjær Jensen, at holdet havde spillet en god kamp, hvor fokus primært havde ligget på den defensive del.

“Vi spiller en god kamp i dag, hvor fokus primært lå på den defensive del. Dog kan man godt mærke, at det er tirsdag aften, og en god køretur væk, der er med til at afgøre kampen.”

Dog mente Louise Elkjær Jensen også, at der var områder, der skulle forbedres inden næste kamp. Hun påpegede, at modstanderholdet havde to meget dygtige bagspillere, hvilket krævede en mere aggressiv tilgang i forsvaret. 

“De kommer med to meget dygtige bagspillere, der betyder, at vi skal være meget mere aggressive i forsvaret - ikke blot mod Farsø, men generelt i hele puljen. Vi kommer nogle gange til at beundre de andres spil og kigge håndbold i stedet for at fokusere på vores eget forsvarsspil.”

Derudover skulle der scores nogle flere mål, da mange af skuddene gik over mål, på overlæggeren eller lige på målmanden, mener Elkjær Jensen.

Louise Elkjær Jensen fremhævede også nogle af holdets spillere, der havde gjort det særligt godt i kampen. Hun roste især fløjene og stregspillerne for deres indsats både i angreb og forsvar.

“Der var god gejst over hele linjen i dag, men især vores fløje og stregspillere var en fornøjelse at se i dag. Fløjene gjorde det rigtig godt i angrebet - kom til mange gode chancer, og stregspillerne var dygtige til at se spillet både i forsvar og angreb.”

Næste kamp for Vorup FB/Kristrup BK 2 er søndag 12. november, hvor de skal møde Farsø KFUM HK på Ulvehøjhallen. Der er kampstart kl. 16:30.

Kampens resultat: 17-11 til Farsø KFUM HK
Række: U-13 Pige A

Kilde: Træner Louise Elkjær Jensen, Vorup FB/Kristrup BK 2 - U-13 Pige A