Vorup/Kristrup-piger fik sig en kamp til glemmebogen: "Det er en kamp, vi hurtigst muligt vil forsøge at komme videre fra"

Foto: Vorup FB/Kristrup BK 1 - U-13 Pige A.
Profilbillede
dato

Vorup FB/Kristrup BK 1 tog søndag imod gæsterne fra Farsø KFUM HK. Til trods for hjemmebanefordelen kunne Vorup FB/Kristrup BK 1 ikke drage fordel af den, da de tabte 11-12 til Farsø KFUM HK.

Derfor var det også en noget slukøret Jimmi Lyngsø, der ærgrede sig over at man ikke holdt niveau over en hel kamp.

“Kampen i dag byder på to meget forskellige halvlege. Det er en kamp, vi hurtigst muligt vil forsøge at komme videre fra, og ellers tage det med som vi skal forsøge at arbejde videre på.”

Det gik bare ikke, som man havde ønsket og ifølge træneren, var der flere ting, som ikke lykkes for holdet.

“Vi kommer ikke rigtigt i gang i anden halvleg og vores afslutninger, som i første halvleg var stolpe ind, bliver til stolpe ud. Vi kommer frem til nogle udemærket chancer, som desværre ikke giver mål. Derudover kommer vi til at stå for langt fra hinanden i forsvaret, og dermed lukker vi modstanderen ind i kampen igen.”

Selvom der ikke var nogen point til hjemmeholdet, kunne Jimmi alligevel se lysglimt i mørket:

“Især vores målvogter gør en rigtig god figur i dagens kamp med mange flotte redninger og hun holder fokus og vores aftaler hele vejen igennem kampen.”

På lørdag den 2. december skal Vorup FB/Kristrup BK 1 møde Støvring Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 14:15 i Ulvehøjhallen.

Kampens resultat: 11-12 til Farsø KFUM HK
Række: U-13 Pige A

Kilde: Træner Jimmi Lyngsø, Vorup FB/Kristrup BK 1 - U-13 Pige A