Vorup/Kristrup kan tage meget læring med fra nederlag: "Desværre mistede vi pusten"

Foto: Vorup FB/Kristrup BK 2 - U-13 Pige A.
Profilbillede
dato

Vorup FB/Kristrup BK 2 mødte søndag Farsø KFUM HK i Ulvehøjhallen, men desværre blev det udeholdet der trak sig sejrrigt ud af kampen med 7-12.

Træner for hjemmeholdet, Jimmi Lyngsø, var tilfreds med kampen og mente, at begge hold leverede flot spil og intensitet.

“Jeg synes at kampen i dag bød på både flot spil og intensitet fra begge hold. Vi kom rigtigt godt fra start og havde fuldstændigt styr på kampen i første halvleg, desværre mistede vi pusten lidt efter pausen. Men det blev en kamp som vi kan tage rigtigt meget læring med fra.”

Lyngsø ønskede også at fremhæve holdets målvogter, som leverede en imponerende præstation i dagens kamp. Han roste også holdets generelle humør og opbakning til hinanden.

Han mener, at holdet spiller bedst, når de arbejder sammen og tager sig tid til at skabe gode chancer. 

“Vi skal holde os til det fine spil vi kan, når vi spiller som et hold og så er det især vigtigt at alle byder ind med hvad de hver især kan bidrage med. Vi bliver lidt for passive på nogle pladser og det skal vi arbejde med.”

Alt i alt var det en spændende kamp, hvor Vorup FB/Kristrup BK 2 desværre ikke kunne følge med Farsø KFUM HK. Men holdet kan tage mange positive ting med sig fra kampen og vil arbejde hårdt på at forbedre sig til næste gang.

Næste kamp for Vorup FB/Kristrup BK 2 er torsdag 16. november, hvor de skal møde Aars HK på Tirsdalens Skole. Der er kampstart kl. 18:15.

Kampens resultat: 7-12 til Farsø KFUM HK
Række: U-13 Pige A

Kilde: Træner Jimmi Lyngsø, Vorup FB/Kristrup BK 2 - U-13 Pige A